“Οι άλλοι”

Gentikoule.gr / 19/09 20:09

Άρης: Στον εισαγγελέα δύο φίλαθλοι για την ρίψη καθισμάτων στο Περιστέρι – Απαγόρευση εισόδου από την ΠΑΕ

Ολοκληρώθηκε η ταυτοποίηση δύο φιλάθλων που εμπλέκονται στο περιστατικό ρίψης καθισμάτων που έλαβε χώρα στο Περιστέρι και προκάλεσε την τιμωρία του Άρη.

Gentikoule.gr / 19/09 18:08

ΠΑΕ Άρης: «Να προστατέψουμε το σπίτι μας, δεν θέλουμε ξανά άδειες κερκίδες»

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Άρης εφιστά την προσοχή στους φίλους της ομάδας ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού του Σαββάτου (21/9, 20:00) κόντρα στον Ολυμπιακό, προκειμένου να αποτραπούν ενέργειες που θα προκαλέσουν την εκ νέου τιμωρία του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Gentikoule.gr / 19/09 14:57

Βόλος: Δίχως Ντε Καμπς κόντρα στον Βόλο

Με μία νίκη και τρεις ήττες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Super League, ο Βόλος βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, έχοντας, βέβαια, ένα δύσκολο πρόγραμμα αγώνων στην αφετηρία του πρωταθλήματος.

Gentikoule.gr / 19/09 10:35

Πισάρο: “Στην Ελλάδα ήταν μαφία – Τρεις φορές χειρότερα από το Μεξικό”

Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός, που έμεινε μόλις έναν χρόνο στην Ένωση, σε δηλώσεις του στo Azteca Deportes, χαρακτήρισε την απόφασή του να έρθει στη χώρα μας ως τη χειρότερη που πήρε ποτέ, ενώ συνέκρινε την κατάσταση και με το ποδόσφαιρο στο Μεξικό.

Gentikoule.gr / 19/09 10:00

Με τον κόσμο του στο Πανθεσσαλικό ο ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε επίσημα ότι ο ΠΑΟΚ θα λάβει εισιτήρια για το επικείμενο ματς του Σαββάτου (21/9) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενάντια στον Βόλο. Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς θα έχουν στη διάθεσή τους περίπου 5.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση αυτή.

Gentikoule.gr / 17/09 22:02

Μακελελέ: «Πάμε Αστέρα»

Ανυπόμονος για τη νέα πρόκληση που παρουσιάζεται στην καριέρα του εμφανίστηκε ο Κλοντ Μακελελέ.

Gentikoule.gr / 17/09 21:23

Άρης: Συνεχίζει το ατομικό ο Μάγιο

Επιστροφή σήμερα (17/09) στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, μετά το ρεπό της Δευτέρας. Οι κίτρινοι αρχίζουν προετοιμασία για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».