Άλλα Σπορ

Gentikoule.gr / 19/09 10:28

Πανέτοιμος στην Σερβία ο ΟΦΗ – Δείτε φωτογραφίες από το Νόβισαντ

Την πρώτη ευρωπαϊκή εμπειρία της ιστορίας της, ζεί η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, η οποία βρίσκεται Νοβι Σαντ της Σερβίας, προκειμένου να συμμετάσχει στο πολύ δυνατό τουρνουά, που διοργανώνει η Βοϊβοντίνα με προσκεκλημενες ακόμη την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Λέφσκι Σόφιας και την δευτεραθλήτρια Ρουμανίας, Aρκάντα Γκαλάτι, απο 19-22 Σεπτεμβρίου.

Gentikoule.gr / 17/09 19:53

Η αποστολή και το πρόγραμμα του ΟΦΗ για το δυνατό τουρνουά της Σερβίας

O πρόεδρος του ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, θα είναι ο επικεφαλής της αποστολής στο πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας βόλεϊ, η οποία θα αγωνιστεί σε δυνατό τουρνουά, που θα γίνει στο Νοβι Σαντ της Σερβίας, με διοργανώτρια την Βοϊβοντίνα και προσκεκλημενες ακόμη την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Λέφσκι Σόφιας και την δευτεραθλήτρια Ρουμανίας, Aρκάντα Γκαλάτι, απο 19-22 Σεπτεμβρίου.

Gentikoule.gr / 16/09 13:45

Φορμέλα στο ofivolleyball.gr: “Φιλόδοξο club ο ΟΦΗ, με καλό προπονητή και τρελούς οπαδούς!”

Ο ΟΦΗ είναι ένα φιλόδοξο κλαμπ, με όμορφους ανθρώπους γύρω απο την ομάδα, τρελούς οπαδούς και ένα εξαιρετικό προπονητή, τονίζει σε συνέντευξη του, στο ofivolleyball.gr ο 29χρονος Πολωνός ακραίος του ΟΦΗ, Konrad Formela (1μ94, 8/3/1995).

Gentikoule.gr / 11/09 19:06

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Α2 γυναικών στα γραφεία της ΕΟΠΕ- Με την Παναχαική εκτός έδρας ξεκινάει ο ΟΦΗ

Παρουσία του προέδρου του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, στα γραφεία της ΕΟΠΕ στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 βολεϊ γυναικών.

Gentikoule.gr / 10/09 15:36

Συγχαρητήρια του ΤΑΑ ΟΦΗ προς την ΕΣΑΠ για την κλήρωση της Volley League

Με επιστολή που έστειλε το ΤΑΑ ΟΦΗ, στον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια, για την εξαιρετική εκδήλωση, της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Volley League, αλλά και του Λίγκ Καπ “Νίκος Σαμαράς” που έγινε στην πανέμορφη λίμνη της Βουλιαγμένης.

Gentikoule.gr / 10/09 09:45

Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»: Κόντρα στον Φοίνικα Σύρου ξεκινάει ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Σύρου στον προκριματικό γύρο του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» και στη συνέχεια, εφόσον προκριθεί θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας-Α.Ο. Φλοίσβος

Gentikoule.gr / 09/09 13:58

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ συγχαίρει τον πρόεδρο της ΚΟΕ Κυριάκο Γιαννόπουλο για την επανεκλογή του

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιώργος Σπαγουλάκης και Μαρία Παπουτσάκη, εκπροσώπησαν το σύλλογο, στην εκλογική Γενική Συνέλευση της ΚΟΕ (Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος), που έγινε στα Γιάννενα.

Gentikoule.gr / 05/09 20:23

Απίθανος Γκαβέλας, χρυσός και στο Παρίσι!

Το χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού στα 100 μέτρα (Τ11) κατέκτησε ο Νάσος Γκαβέλας, παίρνοντας ξανά το Χρυσό μετά τους Αγώνες στο Τόκιο!