“Οι άλλοι”

Gentikoule.gr / 30/06 14:15

Ολυμπιακός: Η Φενέρ θέλει και τον Κάρμο

Τρεις περιπτώσεις κοιτάζουν οι Πειραιώτες να διευθετήσουν και στις τρεις εμφανίζεται μπλεγμένη η Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι μετά την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο στοχεύουν στην είσοδό τους στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξεκινούν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι από τον 2ο προκριματικό γύρο κόντρα στην ελβετική Λουγκάνο.

Gentikoule.gr / 29/06 17:20

Ανακοίνωσε τον Τζίμα ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Τζίμα από τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κρατά μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Gentikoule.gr / 29/06 12:18

Ολυμπιακός: Κερδίζει χρόνο ο Ελ Κααμπί

Την ώρα που Τούρκοι (Φενέρμπατχε) και Άραβες έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους στον Μαροκινό σέντερ φορ και ο μάνατζέρ του ψάχνεται παντού, ο Ολυμπιακός δεν εγκαταλείπει τη μάχη για την παραμονή του.

Gentikoule.gr / 29/06 11:21

Αστέρας Τρίπολης: Ενδιαφέρον για Ζόρντι Σάντσες

Μετά το ναυάγιο στην περίπτωση του Κάι Τέγιαν, ο Αστέρας Τρίπολης εξετάζει την περίπτωση του Ζόρντι Σάντσες για την ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης.Καυτό καλοκαίρι για τον Αστέρα Τρίπολης, με τις μεταγραφικές υποθέσεις να τρέχουν η μία μετά την άλλη.

Gentikoule.gr / 28/06 20:19

Δεν συνεχίζουν στον Λεβαδειακό οι Τσελεπίδης, Μπαΐροβιτς και Άνχελ Λόπεθ

Παρελθόν από τον Λεβαδειακό αποτελούν ο Τσελεπίδης, Μπαΐροβιτς και Άνχελ Λόπεθ, με την ομάδα της Βοιωτίας να ανακοινώνει την κοινή λύση της συνεργασίας της με τους τρεις ποδοσφαιριστές.

Gentikoule.gr / 28/06 19:58

Mπέος στην Γ.Σ. της ΕΠΟ: “Γονιός κατήγγειλε ότι του ζήτησαν λεφτά για να πάρουν τον γιο του στην Εθνική Νέων”

O Αχιλλέας Μπέος επιτέθηκε στους ομοσπονδιακούς τεχνικούς και την διοίκηση της ΕΠΟ ενώ μιλώντας ενώ ακόμα αναφέρθηκε και στις εξέδρες που υπάρχουν στα ελληνικά γήπεδα.

Gentikoule.gr / 28/06 19:42

Υπογράφει για τρία χρόνια στον Αστέρα Τρίπολης ο Τζίμας

Πολύ δυνατή κίνηση από τους Αρκάδες, λίγα χρόνια μετά την πώληση του ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ. Πλέον, ο Τζίμας μένει ελεύθερος από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και συμφώνησε με τον Αστέρα για να γυρίσει στην Τρίπολη και να ενισχύσει αποφασιστικά την ομάδα στη μεσοεπιθετική της γραμμή.

Gentikoule.gr / 28/06 19:08

“Ναυαγεί” η πώληση του Ατρομήτου”

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το blog “dikisports”, η πώληση του Ατρομήτου δεν πρόκειται να προχωρήσει καθώς το χρέος προέκυψε μεγαλύτερο από ότι είχε συμφωνηθεί.

Gentikoule.gr / 28/06 15:29

Highlights | Αλκμάαρ – ΑΕΚ 6-0

Δείτε το video με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από την ήττα της ΑΕΚ επί ολλανδικού εδάφους.