Το πρώτο ΜΕΓΑΛΟ διπλό…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την μάχη της παραμονής και για τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται με το όριο της παραμονής.

Όπως έγραφα την Κυριακή, ο ΟΦΗ καλείται στις τελευταίες 5 αγωνιστικές να πάρει βαθμό ή ΒΑΘΜΟΥΣ από ΟΛΑ τα παιχνίδια. Είναι ματς που κανένα δεν θεωρείται “χαμένο από χέρι” και ειδικά με τα δύο εξ’ αυτών να γίνονται στο “Γεντί Κουλέ”.

Ωστόσο, έγραφα και την προηγούμενη εβδομάδα ότι δεν θα φτάσουν οι βαθμοί που (πρέπει) να πάρει στο Ηράκλειο. Πλέον, έτσι όπως πάνε τα πράγματα οι 33 βαθμοί δεν πρέπει να θεωρούνται σίγουροι και πραγματικά η μάχη της παραμονής παίρνει μια εντελώς ανεξέλεγκτη εξέλιξη.

Ο ΟΦΗ με 5 βαθμούς εκτός έδρας χρειάζεται να πάρει ένα μεγάλο ΔΙΠΛΟ. Με μόλις μια εκτός έδρας νίκη είναι δεδομένο ότι κανένας δεν… μπορεί να είναι αισιόδοξος. Όμως στην απρούσα φάση κανένας δεν μπορεί να πηγαίνει με τον σταυρό στο χέρι. Ο ΟΦΗ δεν πρέπει να χάσει καμία ευκαιρία από αυτές που θα του παρουσιαστούν.

Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ο δεύτερος ΣΕΡΙ ΤΕΛΙΚΟΣ. Και σαν τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζουν κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής.

Στην Λιβαδειά χρειάζεται να γίνει το ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ. Σε καμία περίπτωση ο ΟΦΗ δεν χρειάζεται να πάει και να παίξει την παραμονή του στα τελευταία παιχνίδια όταν το άγχος και η πίεση θα… ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΟ.

Όσο προχωράει το πρωτάθλημα, ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίζει ομάδες που θα είναι διατεθειμένες να πεθάνουν στο γήπεδο.

Ο ΠΑΣ χτυπάει την είσοδο στην 5αδα, ο Πανθρακικός ενδεχομένως να είναι και προτελευταίος ενώ στην συνέχεια το πρωτάθλημα θα κλείσει με δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος (Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης).

Το παιχνίδι της Λιβαδειάς είναι ακόμα πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ από αυτό της Βέροιας. Γιατί αυτήν την εβδομάδα υπάρχουν ματς με ομάδες που αν κερδίσουν θα ξεφύγουν 3 ή και 4 βαθμούς. Με ότι συνεπάγεται αυτό για τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. καλησπερα μανο. συμφωνω μαζι σου. εχουμε ρε μανο νεα για τα εισιτηρια? πιστευεις θα παρουμε?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

15 − four =