Για αρχή απλά ο Ράσταβατς θα βάλει τις ιδέες του…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Οι προπονητές, ακόμα και αυτοί που θεωρούνται top class δεν είναι θαυματοποιοί. Γενικά στις μέρες μας Χουντίνι και Κόπερφιλντ δεν υπάρχουν. Ειδικά στο ποδόσφαιρο που όλα πλέον πάνε μόνα τους βάσει της μεθοδολογίας, της ανάλυσης και της επιστήμης.

Θυμάμαι τον Δέλλα στις πρώτες του δηλώσεις όταν ήρθε στο Ηράκλειο, τον περασμένο Φλεβάρη όταν ερωτούνταν για το τι χρειάζεται να κάνει για ν’ αλλάξει την κατάσταση στον ΟΦΗ που προερχόταν από 10 συνεχόμενες αγωνιστικές δίχως νίκη, ν’ απαντάει απλοϊκά και χαμογελαστά πως “πρέπει ν’ αλλάξουμε την ψυχολογία μας και δεν μπορούμε τακτικά να κάνουμε μεγάλες αλλαγές”.

Προσώρας λοιπόν, κανείς μας δεν μπορεί να περιμένει από το παιχνίδι, κιόλας, της Κυριακής ότι ο Σέρβος θα μπορέσει ν’ αλλάξει πολλά πράγματα μέσα σε λίγα 24ωρα. Προφανώς και ο Ράσταβατς θα βάλει κάποιες ιδέες μέσα στο παιχνίδι του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Το αν είναι ιδέες αρκετές για να δώσουν τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, δεν το γνωρίζει ουδείς μας. Όμως ξαναλέω από την στιγμή που ο ίδιος ο Ρασταβατς είπε το πρωί πως “αναλαμβάνω μια έτοιμη ομάδα” δείχνει και την φιλοσοφία του για τις πρώτες του ημέρες στον ΟΦΗ.

Προφανώς ο Σέρβος τεχνικός, έχοντας αντιμετωπίσει ήδη μια φορά τον Παναθηναϊκό, γνωρίζει περισσότερο πως θα χτυπήσει τα αδύναμα σημεία του αντιπάλου του ΟΦΗ αφού η δική του ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετικό momentum, δεν έχει καθόλου αγωνιστικά προβλήματα και παράλληλα πως θα εκμεταλλευτεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των ποδοσφαιριστών του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three + eleven =