Η μαγκιά του Δέλλα με τον Κουτεντάκη και το rotation που δεν γινόταν να μην έρθει

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Το rotation που είδαμε να συμβαίνει στο “Γεντί Κουλέ” ήταν κάτι αναμενόμενο. Και απολύτως φυσιολογικό. Ο Δέλλας άλλαξε πολλά πρόσωπα σε σύγκριση με τον Λεβαδειακό, όπως το ίδιο έκανε και ο Πετράκης σε σύγκριση με το παιχνίδι του Παναιτωλικού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Τραϊανός Δέλλας έκανε 8 αλλαγές σε σχέση με το ματς της Λιβαδειάς, ο Πετράκης έκανε 7 αλλαγές.

Νωρίτερα ο Γκαρσία είχε κάνει 9 αλλαγές στην Λιβαδειά στο παιχνίδι που έδωσε μεσοβδόμαδα ο Ατρόμητος, ομοίως το ίδιο συνέβη και σε αυτό του Άρη με τον Εθνικό.

Το rotation δεν μπορούσε να μην έρθει, ήταν απολύτως αναμενόμενο να συμβεί, όσο και αν σκούζουν ορισμένοι που πρέπει να αντιληφθούν ότι όταν βρισκόμαστε στα ξεκινήματα ακόμα της χρονιάς δεν υπάρχουν οι δυνάμεις για τρία παιχνίδια μέσα σε επτά ημέρες.

Και από την στιγμή που ο ΟΦΗ προκρίθηκε, ο Δέλλας τον πέτυχε τον στόχο του: Φούντας, Λαμπρόπουλος δεν έπαιξαν καθόλου, Μπαΐνοβιτς, Σενγκέλια, Νους, αγωνίστηκαν για 45 λεπτά, ο Γκονθάλεθ πήρε επίσης ρεπό και ο Χατζηθεοδωρίδης ίδρωσε ακόμα λιγότερο.

Πλέον το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι εντελώς διαφορετικό από ότι είδαμε την Τετάρτη, θυμηθείτε το αυτό…

Ο Δέλλας έκανε το αναμενόμενο και το φυσιολογικό αλλά εγώ θέλω να του δώσω ακόμα ένα credit. Όχι μόνο για το γεγονός ότι ξεκίνησε βασικό τον Κουτεντάκη αλλά τον κράτησε και στο γήπεδο σε ολόκληρο το παιχνίδι. Και ειδικά στο τελευταίο 10λεπτο που η μπάλα έκαιγε, ο Τράι του έδειξε με την απόφαση του ότι είναι απόλυτα δίκαιος και σέβεται τον ιδρώτα κάθε παίκτη στην προπόνηση.

Και ο Κουτεντάκης ότι έχει κερδίσει φέτος, το έχει κερδίσει με το σπαθί του. Τον μεγάλο χρόνο συμμετοχής, σε αντίθεση με πέρυσι που δεν έπαιξε καθόλου, το ντεμπουτο στην βασική 11αδα του ΟΦΗ και γενικά την εμπιστοσύνη του Δέλλα, την κέρδισε μόνος του και δεν του χαρίστηκε τίποτα. Ο Δέλλας το πιστώνεται αυτό, ότι κέρδισε έναν παίκτη που ενδεχομένως το καλοκαίρι να είχε κάτι άλλο στο μυαλό του.

Ο Τράι όμως λειτουργεί με πλάνο από την πρώτη μέρα της παρουσίας του στον ΟΦΗ και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nineteen − 15 =