Τουλάχιστον έπαιξε ξύλο και δεν ήταν soft

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Ας ξεκινήσουμε από τα αυτονόητα για να κερδίζουμε χρόνο και να μην γράφουμε και τις λεπτομέρειες.

Ο ΟΦΗ δεν ήταν καλός στην Λιβαδειά. Πάλεψε να βγάλει καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα την χειρότερη εικόνα που μπορούσε να μας δώσει η φετινή του version. Ασύνδετος, προβληματικός, δημιουργικά ανύπαρκτος και ανασταλτικά χειρότερος από κάθε άλλο παιχνίδι.

Εκεί που ο Δέλλας υπερηφανευόταν την περασμένη Τετάρτη ότι ο ΟΦΗ δεν δέχεται φάσεις σε open play παιχνίδι, βάλθηκε να τις μονοκοπανιάς σε ένα 90λεπτο.

Είναι κοινή λογική πως παιχνίδι που δεν μπορείς να το κερδίσεις, μην το χάσεις.

Αποτελεί κοινή λογική πως εκτός έδρας όταν μπορείς να παίρνεις βαθμούς, καλό είναι να τους παίρνεις. Με την προϋπόθεση να παίρνεις τις νίκες μέσα στο Ηράκλειο.

Πριν ξεκινήσει αυτή η τετράδα αγώνων που ακολουθεί μέχρι την διακοπή του Οκτωβρίου έλεγα στο ραδιόφωνο πως ο ΟΦΗ μπορεί να πάρει μίνιμουμ 8 βαθμούς. Και ότι παραπάνω κερδίσει θα είναι καλύτερο για την προοικονομικά του πρωταθλήματος.

Ήδη συμπληρώσαμε το 1/5 του πρωταθλήματος και η regular season ολοκληρώνεται πολύ πιο γρήγορα νομίζουμε και εμείς οι ίδιοι.

Είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία του group να μην χάνεις και στην κακή σου μέρα. Να φεύγεις από το γήπεδο έχοντας την επίγνωση του τι εικόνα παρουσίασες, όπως φάνηκε απόλυτα από τις δηλώσεις Χριστογεώργου και Χατζηθεοδωρίδη, και να μην χάνεις.

Παρατηρείς λοιπόν την λύση του προβλήματος, παρεμβαίνεις πως θα την βρεις και προχωράς μπροστά. Άλλωστε ο χρόνος πιέζει, δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με την Λιβαδειά, σε ένα παιχνίδι που έπεσε πολύ ξύλο και οι Φούντας, Νους έφαγαν κλωτσιά που πήγε σύννεφο.

Επειδή θέλω πάντα, δουλειά είναι του Δέλλα και των συνεργατών του να βρίσκουν την λύση, η δική μου είναι να παρατηρώ – να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο αν κάτι μου άρεσε που είχα χρόνια να το δω είναι ότι ο ΟΦΗ δεν ήταν μαλακός σαν το βούτυρο.

Στο ξύλο, απάντησε με ποδοσφαιρικό ξύλο. Στο τελευταίο 10λεπτο έβαλε τα πόδια στην φωτιά, δίχως να τον ενδιαφέρουν οι συνέπειες και η ισοφάριση ήρθε γιατί φέτος διαθέτει αυτό που δεν το είχε εδώ και 3-4 χρόνια: Τους παίκτες που με μια ενέργεια θα κάνουν την διαφορά.

Και ο Σενγκέλια την έκανε ξανά στην φάση του 94ου λεπτού με την σέντρα – διαβήτη προς τον Λαμπρόπουλο στέλνοντας του την μπάλα συστημένη στο κεφάλι του.

Και στις κακές βραδιές σου θέλεις παίκτες που θα κάνουν την διαφορά, έστω και αν δεν έχουν ακουμπήσει την μπάλα σε όλο το παιχνίδι…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seventeen − fourteen =