Μια σφαλιάρα που ήρθε νωρίς για αναθεώρηση πραγμάτων

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Είναι ο φετινός ΟΦΗ εκείνος που αγωνίστηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια; Προσωπική μου άποψη, όχι. Εάν βλέπαμε την ίδια εμφάνιση απέναντι σε κατώτερους αντιπάλους, τότε ναι θα ήταν σοκαριστικό. Και τώρα σοκαριστική μπορεί να χαρακτηριστεί η εικόνα του απέναντι στην ΑΕΚ αλλά λες ότι απέναντι σου είχες μια ομάδα πανέτοιμη, που έψαχνε να βγάλει αντίδραση, σε βρήκε μπόσικο (με τις γνωστές σου παθογένειες) και σε παρέσυρε.

Η σφαλιάρα που έφαγε ο ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν ήταν αναμενόμενη. Αυτό είναι μια πραγματικότητα. Ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων, σοκαριστικά κακός σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο που κάπως βελτιώθηκε η κατάσταση, ήταν ολοφάνερο πως η ΑΕΚ έπαιζε με μισή ταχύτητα κάτω. Η σφαλιάρα που έφαγε ο ΟΦΗ ήταν μεγάλη. Και ήταν κατραπακιά γιατί η εικόνα του στα φιλικά ήταν εντελώς διαφορετική όμως άλλο Μπρέντα και Ατρόμητος και άλλο ΑΕΚ.

Αυτό το πατατράκ που έπαθε ο ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όχι τόσο η ήττα, όσο η εικόνα που παρουσίασε σε όλο το παιχνίδι, πρέπει όμως να λειτουργήσει και εσωτερικά και να βγάλει άμεσα αντανακλαστικά. Γιατί ο ΟΦΗ δεν έχει πάρει ακόμα στόπερ παρότι ήταν η πρώτη προτεραιότητα από όταν έφυγε ο Βούρος και έπρεπε να έχει έρθει εδώ και τρεις εβδομάδες αλλά αντιθέτως παρουσιάζει ξανά την άμυνα που πέρυσι ήταν από τις χειρότερες του πρωταθλήματος. Ο Δέλλας προφανώς και γνωρίζει τι θέλει και είναι ξεκάθαρο πως η άποψη του να έρθει παίκτης που να κάνει την διαφορά, μας βρίσκει όλους σύμφωνους. Όμως αυτό δεν μπορεί να συμβεί όσο περνάει ο καιρός και στόπερ δεν έρχεται.

Όπως εξαρχής, παρότι την σέβομαι την άποψη του για την προσθήκη στο “10” ότι είναι κάτι που δεν μπορεί να λειτουργήσει. Ναι, κανείς δεν διαφωνεί πως ο Αποστολάκης είναι ο παίκτης που θα πάρει την ευκαιρία (γιατί το παιδί την έχει κερδίσει με την αξία του) όμως αντί να τον δούμε βασικό με την ΑΕΚ, ξεκινάει ο Μπάκιτς και ορθώς ήταν βασικός ο Μαυροβούνιος για μια σειρά από λόγους. Όμως, από εκεί και πέρα προφανώς και ο Δέλλας πρέπει να αναθεωρήσει τα δικά του θέλω σε ότι έχει να κάνει με την μεταγραφή στην συγκεκριμένη θέση γιατί αυτό μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ και εις βάρος της ομάδας, αλλά και εις βάρος του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Έτσι όπως ήρθαν οι καταστάσεις με την ήττα (αλλά πολύ περισσότερο) από την εμφάνιση του ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ίσως αυτό το 90λεπτο να λειτουργήσει και υπέρ του. Το αν θα το δούμε αυτό ή όχι, ευτυχώς μεσολαβούν λίγες ημέρες μέχρι και τον Ατρόμητο όπου ξαναλέω από πριν (και όχι μετά) πως ο ΟΦΗ θα πρέπει να πάει στην πρώτη διακοπή έχοντας από 4 έως 6 βαθμούς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. Καθε χρόνο η ίδια φάρσα….!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eighteen − nine =