Η προσωπικότητα του Τράι και ο φετινός ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule

Έπειτα από τόσα χρόνια παρουσίας στην προετοιμασία του ΟΦΗ,, έχω πάρει πράγματα από κάθε προπονητή που είχα την δυνατότητα να παρακολουθήσω τον τρόπο δουλειάς και σκέψης του.

Ο Δέλλας είναι μια εντελώς διαφορετική κατάσταση. Η προσωπικότητα του είναι τόσο ισχυρή που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα και το ποδοσφαιρικό τμήμα κινείται στους δικούς του ρυθμούς.

Η λάμψη ενός πρωταθλητή Ευρώπης σε συνδυασμό με τις γνώσεις του, την προσωπικότητα, την ειλικρίνεια που τον χαρακτηρίζει είναι εχέγγυα της ομαλής λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο φετινός ΟΦΗ είναι ξεκάθαρα ομάδα του προπονητή και αν τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν παίκτες πιω ήταν σταρ, φέτος κατά κάποιον τρόπο αυτός είναι ο προπονητής του. Αν και ο ίδιος δεν νιώθει, ούτε το έδειξε αυτό καμία στιγμή και μάλλον αντί σταρ αισθάνεται διατηρώντας χαμηλό προφίλ, ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα και κυρίως έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό και συμπαγές κλίμα στα αποδυτήρια.

Οι παίκτες του ΟΦΗ φέτος θα παίζουν και για τον προπονητή τους. Αυτό έδειξαν στην Ολλανδία και το σημαντικό είναι πως ο Δέλλας πέρα από όλα τα προφανή κομματια που δούλεψε στην Ολλανδία, έδωσε μεγάλο βάρος στην ανάπτυξη των σχέσεων και την δημιουργία του καλού κλίματος.

Πάμε τώρα στα αγωνιστικά. Ο ΟΦΗ έπρεπε να έχει πάρει τους εξτρέμ όσο ήταν στην Ολλανδία. Τέλεια και παύλα. Όμως από εκεί και πέρα ακούω την άποψη του Δέλλα ότι καμία φορά δεν είναι πρόβλημα η ολιγοήμερη καθυστέρηση εφόσον έρχονται οι παίκτες που θέλει ο ίδιος και η ομάδα.

Άλλωστε εκείνος είναι ένας προπονητής που πριν έρθει ο οποιοδήποτε παίκτης θέλει να μιλήσει μαζί του. Να πάρει άποψη απευθείας από τον ίδιο, να δει πως συμπεριφέρεται, τι νοοτροπία έχει και κυρίως αν ταιριάζει στα δικά του θέλω. Προφανώς και θα ήταν καλύτερα τα πράγματα εάν ο ΟΦΗ είχε ολοκληρώσει την δουλειά με τους δυο εξτρεμ όμως με την επιστροφή του στην Ελλάδα μπαίνει στην τελική ευθεία για δυο προσθήκες.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Νους, στον ΟΦΗ θεωρούν ότι πρόκειται για έναν παίκτη με μεγάλη δίψα, πλούσιο ταλέντο και χαρακτηριστικά που δεν έχει η ομάδα ενώ σημαντικό προσόν είναι και η ηλικία του που παίζει ρόλο.

Από εκεί και πέρα σε ότι έχει να κάνει με τον Γιούνγκ, είναι ένας παίκτης με ύψος που δεν διαθέτει ο ΟΦΗ και έρχεται να συμπληρώσει τον Ισέκα που θα είναι το σημείο αναφοράς της επίθεσης του.

Πλέον περιμένουμε τρεις ακόμα προσθήκες, μια σε κάθε γραμμή με τις θέσεις των στόπερ και εξτρέμ να είναι εκείνες που προς το παρόν επείγουν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

7 − two =