Η άνεση του χρόνου δίνει την αφορμή στον ΟΦΗ να μην κάνει λάθος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Είναι πολλά εξ’ αυτών που ο ΟΦΗ μπορεί να χρησιμοποιήσει υπέρ του. Ο ίδιος προπονητής, ο κορμός που υπάρχει, οι θέσεις που ελευθερώθηκαν μετά τα εσωτερικά διαζύγια άρα ήξερε και νωρίς τι κενά πρέπει ν’ αναπληρώσει.

Άρα μπροστά του έχει όλο το χρονικό διάστημα προκειμένου ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΠΙΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ να πάρει τις σωστές αποφάσεις και παράλληλα ν’ αποφύγει τα στοιχήματα και το ρίσκο. Η χρονιά θα είναι δύσκολη, θα είναι ανταγωνιστική και εγώ επιμένω πως μια πιθανή αλλαγή format στην Super League 1 δίνει στον ΟΦΗ και γενικότερα στον οργανισμό το κίνητρο να την διεκδικήσει.

Από την στιγμή που ο ΟΦΗ δεν έχει καμία πίεση χρόνου μπροστά του ώστε να κληθεί να πάρει αποφάσεις μέσα σε 24ωρα ή και ημέρες, θα πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτό το διάστημα, να φροντίσει να λειτουργήσει υπέρ του και να μην κάνει λάθος.

Ο ΟΦΗ πλήρωσε τα λάθη του τα προηγούμενα χρόνια, είτε με παίκτες που ήρθαν και αποτέλεσαν ακριβές μεταγραφές αλλά δεν απέδωσαν, είτε με ποδοσφαιριστές που πάνω στην βιασύνη του να τους πάρει, φαινόταν από πριν πως θα αποτελούσαν λάθος επιλογές.

Έπειτα από δύο συνεχόμενες κακές χρονιές που και ο ΟΦΗ αλλά και ο κόσμος δεν θέλει να τις θυμούνται, η συμπεριφορά του club το φετινό καλοκαίρι θα καθορίσει και τον δρόμο που θ’ ακολουθήσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Προφανώς πρέπει να είσαι και τυχερός για να σου βγουν όλες οι επιλογές που πρόκειται να κάνεις αλλά την τύχη σου την προκαλείς και δεν θα την αφήσεις να σου καθορίσει την δική του πορεία.

Σε 58 ημέρες από σήμερα ξεκινάει το πρωτάθλημα και ο ΟΦΗ κατά συνέπεια έχει 8 ολόκληρες εβδομάδες για να χτίστει πάνω στα θέλω του Δέλλα και των στόχων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Το ότι έχει αρκετά συμβόλαια και δεν ψάχνει για 10 και 15 παίκτες ώστε να στηθεί μια ομάδα από την αρχή είναι ένα πλεονέκτημα που πρέπει να το εκμεταλλευτεί και να μην το αφήσει να χαθεί μέσα στον χρόνο.

Κυρίως όμως αυτό το χρονικό διάστημα που ακολουθεί, του δίνει την δυνατότητα να προχωρήσει σε σωστές επιλογές ποδοσφαιριστών, δίχως βιασύνη (αφού έχουμε αναλύσει τα δεδομένα πως κομβική ημερομηνία είναι η 12η Ιουλίου) ώστε να μην τον ακολουθήσουν τα λάθη του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. Συμβόλαια έχει πολλά!ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΊΚΤΕΣ…?????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × two =