Ξημερώνει νέα εποχή για τον μεγάλο ΟΦΗ του Αναστόπουλου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τη νέα ημέρα που ξημερώνει στον μεγάλο ΟΦΗ του Νίκου Αναστόπουλου.

Την επιστροφή μας στην Σούπερ Λιγκ την περιμέναμε εδώ και αρκετό καιρό. Δύο ολόκληρα χρόνια. Από εκείνο τον εφιαλτικό Μάιο του 2009 μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο όταν ξεκινούσε η Σούπερ Λιγκ, πέρασαν τόσα και τόσα πολλά. Κυρίως τα δεινά που τράβηξε αυτή η ομάδα ήταν τόσα. Όμως λένε πως κάθε εμπόδιο για καλό και στην περίπτωση του ΟΦΗ αυτό αποδεικνύεται περίτρανα. Τα εμπόδια που πέρασε η ομάδα ήταν αρκετά. Και αγωνιστικά αλλά και (κυρίως) εξωαγωνιστικά.

Ο ΟΦΗ με τις προσφυγές του, τα χρέη του, τις οφειλές του, τον κίνδυνο διάλυσης του κατάφερε να αναγεννηθεί και πλέον να βρίσκεται σε μια πορεία όπου να δικαιούται να φωνάζει ότι ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον.

Τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής σε αγωνιστικό επίπεδο είναι εξαιρετικά. Και το γράφω ακόμα και αν ο ΟΦΗ υποστεί μια, δύο, τρεις και τέσσερις ήττες στην σειρά. Θυμηθείτε, ποιο είναι το πρόβλημα του ΟΦΗ την τελευταία 10ετια. Η φασαρία σε αγωνιστικό επίπεδο και οι συνεχείς αλλαγές προπονητών.

Όλοι χρειάζεται να πιστέψουμε στον «Αναστό». Όχι μόνο στα καλά αλλά και στα κακά. Μόνο κατ’ αυτόν τον τρόπο ο ΟΦΗ θα κοιτάξει μπροστά και θα αφήσει μια για πάντα πίσω του το ζοφερό και «μαύρο» παρελθόν. Η κριτική που θα ασκηθεί, πρέπει και θα είναι καλόπιστη ώστε όλοι μαζί – κόσμος, διοίκηση, παίκτες, τεχνική ηγεσία – να ανεβάσουν τον ΟΦΗ ένα επίπεδο παραπάνω.

Έχω την εντύπωση πως ξημερώνει μια νέα, μεγάλη, εποχή για τον ΟΦΗ με προσδοκίες για τον κόσμο που έχει ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα αποπνέει υγεία. Με ένα πανίσχυρο ρόστερ που επαναλαμβάνω ότι πρόκειται για ένα από τα 5 καλύτερα στην Ελλάδα αλλά και έναν προπονητή που πιστεύει και γνωρίζει πώς να πάρει το 100% από αυτούς τους παίκτες.

Και εδώ ο ΟΦΗ μπαίνει σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Από ΤΩΡΑ χρειάζεται να προσέξει το μέλλον του και να μην την πατήσει. Γιατί, θυμηθείτε λίγο. Και η Λάρισα επέστρεφε το ίδιο θριαμβευτικά το 2005 όμως λίγα χρόνια αργότερα επέστρεψε στην Β’ Εθνική. Τα λάθη όλων των προηγούμενων χρόνων δεν χρειάζεται να επαναληφθούν και καλό είναι να χτυπάμε το καμπανάκι τώρα που πάνε όλα καλά. Βρισκόμαστε δύο μήνες ακριβώς πριν το τέλος του χρόνου και λίαν συντόμως πρέπει να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αλλά και για το θέμα της αδειοδότησης ώστε να μην βρεθεί κανένας να αφαιρέσει από τον ΟΦΗ ότι πάει να κερδίσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

12 σχόλια

  1. παιδια μια χαρα το αγωνιστικο και μπραβο.μην περνουν ομως τα μυαλα μας αερα..γιατι το μαγαλο προβλημα μας δεν ακουγεται παλι καθολου..εκτος αν εχουν βρει λυση και δεν τη γνωριζω.μανο ασε τα πανηγυρια και βγαλε κανε αρθρο με το τι γινετε με τους φα.βες.αν υπαρχη κανενα νεο,μη μας κοπουν παλι αποτομα τα γελια…

  2. γεια σου μανο.. επειδη εχω στειλει πολλες φορες αρνητικα σχολια για στα αρθρα σου χωρις εμπαθεια ομως, ισα ισα απο συμπαθεια στο προσωπο σου θα ηθελα να σου πω μπραβο για το αρθρο σου.. ολοι μια γροθια για την ομιλαρα μας.. και τωρα και στη δυσκολιες που θα ρθουν..

    1. Νίκο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ίσα – ίσα που πάντα η καλόπιστη κριτική μας κάνει όλους καλύτερους…

      1. Μανο οταν λενε καλα λογια για σενα απαντας αμεσως..στο πανω σχολιο ουτε που μπαινεις στο κοπο..αρα να ξερουμε πως να ξεκιναμε για να περιμενουμε απαντηση..”μανο κανεις απιστευτα αρθρα,τα καλυτερα αρθρα, αλλα μπορεις να μας πεις…”

        1. Γιάννη, δεν μπορώ να απαντάω συνέχεια σε όλα τα σχόλια που γράφονται στο σάιτ. Απαντάω στα σχόλια που αναφέρονται στο blog μου… Και συν τοις άλλοις, τι να γράψω για το θέμα Βατσινά αν δεν υπάρχει τίποτα νεότερο;;;

        2. αυτο να γραφεις οταν σε ρωτανε.οτι δεν υπαρχη τιποτα νεοτερο και να μας θυμιζεις συνεχεια που εχουν μεινει οι συζητησεις.γιατι αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα της ομαδας και εσυ το ξερεις καλυτερα που το εχεις ζησει απο πιο κοντα, και θα πρεπει παντα να το εχουμε στο μυαλο μας..ετσι δεν ειναι;;οποτε εχουμε μια επιτυχια ειτε αγωνιστικη ειτε νομικη ειτε διοικητικη να τους μπροστα μας σας διαολους…

  3. mexri stigmis eimai parapano apo eyxaristimenos apo tin omilara mas…. min ksexname oti kanoume mia nea arxi….. as min ksexasoume ti perasame ta teleytaie xronia…. min ksexname ton stoxo mas… o stoxos mas einai h oso ginete pio grigori paramoni…. h eksigiansi tis omadas…. agonistika polla mravo ston coach mas ton Anasto kai polla mpravo stous paixtes pou dixnoun paixnidi me paixnidi na beltionounte…. to mono pou me anisixi einai h diadikasia ayksisi metoxikou kefalaiou kai h adiodotisi…… thermi paraklisi sti dioikisi… na taktopioisi oso pio syntoma ginete ayta ta themata ta diadikastika kai oikonomika….

  4. ola kala alla pros theou min xalarosh h omada epidh tora pezoume me enan theoritika pio eykolo antipalo opos o panionios giath tha thn patisoume…

  5. Καθολου ευκολος ο Πανιωνιος. Το αντιθετο μαλιστα. Και εχει και καλο προπονητη για μενα. Πρεπει να παμε με την νοοτροπια να νικησουμε βεβαια… Γιατι οποιος παει για το Χ… ξερετε.

    1. enoo pio eykolos apo ton olympiako oxi pio eykolos epidh eine xeiroterh omada apo ton ofh..o ofh prepi na paei pistebo me thn idia nootropia sthn nea smirnh…to elpizo

  6. Απόλυτα σωστό Μάνο το άρθρο σου….Συμφωνώ σε ΟΛΑ!!!!!

  7. mazeuete lefta oti mporei o kathenas gia tin ayxisi metoxikou kefalaiou min trexoume pali teleutea stigmi ,o ofi eimaste emeis as ton sikosoume psila ,min perimenoume kanena prigipa makari na vrethei megalometoxos alla kai emeis oso varos mporoume na to sikosoume

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × four =