Το πιο δύσκολο crash test του φετινού ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το πιο δύσκολο crash test του φετινού ΟΦΗ αλλά και πως, από ένα τέτοιο παιχνίδι θα έχει μόνο κέρδη.

Τα δύο τελευταία αποτελέσματα κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν ανεβάσει τις προσδοκίες και μοιραία έχουν γεννήσει σε όλους μας τις ελπίδες για κάτι καλό στο φετινό πρωτάθλημα. Κάτι βέβαια που εγώ το θεωρώ φυσιολογικό και δίχως να θέλω να ευλογήσω τα γένια μου (που είναι και μεγάλα) το έχω τονίσει από την αρχή της χρονιάς. Ότι ο φετινός ΟΦΗ έχει τεράστιες δυνατότητες που πηγάζουν από το ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΟ ρόστερ που διαθέτει.

Και μέχρι στιγμής αποδεικνύεται ότι αυτοί οι παίκτες – που διευθύνονται άψογα από την μπαγκέτα του Αναστόπουλου – είναι εκείνοι που έχουν καταθέσει τα διαπιστευτήρια τους στα δύο δύσκολα παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Ωστόσο άλλο ΑΕΚ και άλλο Ολυμπιακός. Άλλο «Γεντί Κουλέ» και άλλο «Καραϊσκάκη». Ο ΟΦΗ θα δώσει το Σάββατο το πιο δύσκολο του παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα, για πολλούς διαφορετικούς λόγους. Γιατί παίζει απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος μπροστά σε ένα (πάντα) αφιλόξενο πλήθος και που ποτέ δεν ξέρεις τι άλλο θα προκύψει.

Όμως, εδώ αντιπαρατάσσεται ένα μεγάλο αλλά… Ο Ολυμπιακός παίζει με τον ΟΦΗ λίγες ημέρες πριν το δικό του μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Ντόρντμουντ. Ίσως, δίνει και τον αγώνα της χρονιά με αντίπαλο τους Γερμάνους. Και είναι δεδομένο ότι ο ΟΦΗ πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτήν την έλλειψη συγκέντρωσης που πιστεύω ότι θα έχουν οι παίκτες του Βαλβέρδε.

Από την άλλη, είναι δεδομένο ότι ο ΟΦΗ θα έχει ΜΟΝΟ κέρδη από αυτό το παιχνίδι. Ακόμα και αν χάσει, κερδισμένος θα βγει πάλι. Ο Αναστόπουλος θα έχει την δυνατότητα να δει την αντίδραση των παικτών του έπειτα από δύο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και πως μπορούν να διατηρήσουν μια ισορροπία στα συναισθήματα τους.

Πάει σε έναν αγώνα που δεν θα έχει άγχος για τίποτα και κυρίως δεν θα έχει την πίεση όσο θα περνάει το ματς. Αυτά τα δύο στοιχεία θα τα έχει ο Ολυμπιακός, όσο δεν σκοράρει πρώτος. Επομένως, ο ΟΦΗ ότι και να γίνει οφέλη θα έχει που πιστεύω ότι μπορούν να είναι τέτοια που θα του χρειαστούν αρκετά για τα επόμενα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια κόντρα σε Πανιώνιο και Παναθηναϊκό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. siga to dyskolo,mia pentara tha tous riksoume kai tha fygoume

    1. den xanoume to savato ,telos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × 1 =