Τελικά, η ΑΕΚ με ποιον έπαιζε στο «Γεντί Κουλέ»;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την προσπάθεια που γίνεται ώστε να μειωθεί η νίκη του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ αλλά και για τον… «ΟΦΗ που ήξεραν και πρέπει να τον ξεχάσουν».

Δεν συνηθίζω να σχολιάζω συναδέλφους γιατί πιστεύω ότι για να σχολιάζω κάποιον και να τον κατακρίνω πρέπει να έχω και την δυνατότητα να του τα λέω «κατάμουτρα». Είναι εντελώς διαφορετικό να μπορείς να του τα λες κατάμουτρα και να παίρνεις απαντήσεις από το να γράφεις κάτι και να μην σου απαντούν ΠΟΤΕ.

Ωστόσο, στην περίπτωση του αγώνα του ΟΦΗ με την ΑΕΚ πρέπει και θέλω να κάνω μια εξαίρεση γιατί πραγματικά πρέπει να γίνει. Παρακολουθώ από το βράδυ της Κυριακής να επιχειρείται μια προσπάθεια υποτίμησης της νίκης του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ αλλά και της συνολικής εμφάνισης που πραγματοποίησαν οι παίκτες του Αναστόπουλου. Άλλοι γράφουν για «ήττα – ντροπή», άλλοι για «ομάδα Β’ Εθνικής» άλλη για «τελειωμένους παίκτες» και άλλα διάφορα.

Και μου δημιουργείται η εξής απορία: «Τελικά, η ΑΕΚ με ποιον έπαιζε; Με τον ΟΦΗ ή το… καφενείο της γειτονιάς;» Γιατί, αν βρισκόταν κάποιος άνθρωπος που δεν έχει παρακολουθήσει το παιχνίδι και δεν γνώριζε το τι σημαίνει ΟΦΗ, θα νόμιζε ότι έγινε η έκπληξη της 10ετίας! Πράγματα, πρωτάκουστα και απίστευτα.

Όμως, όλοι εκείνοι που φροντίζουν να δημιουργούν κλίμα και να αποπροσανατολίσουν τους οπαδούς της ίδιας τους της ομάδας, προφανώς δεν έχουν καταλάβει ότι η ΑΕΚ διασύρθηκε από μια ομάδα που λέγεται Ο Φ Η! Μια ομάδα που συγκαταλέγεται στις 5 μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και η οποία έχει «χτίσει» την δική της ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όσο και αν προσπάθησαν κάποιοι (και συνεχίζουν να το κάνουν) να μειώσουν την ιστορία της, την δυναμική της και τον κόσμο της.

Πλέον, το μήνυμα που στάλθηκε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ ήταν ότι «αυτά που ήξεραν, να τα ξεχάσουν». Ότι έλαβαν τέλος οι εποχές που ο ΟΦΗ βρισκόταν σε κατάσταση ανυποληψίας και φοβόταν μέχρι και… τον ίσκιο του! Ότι αυτός ο ΟΦΗ δεν υπάρχει πλέον και απλά θα αποτελέσει μια κακή ανάμνηση στα μυαλά όλων μας.

Ομάδα με τέτοιο υλικό και προπονητή που γνωρίζει πως θα το «κουμαντάρει» θα δώσει ακόμα μεγαλύτερες χαρές στον κόσμο της. Και πλέον, ο ΟΦΗ εντός και εκτός έδρας δεν θα είναι ξανά ο ίδιος. Η δυναμική, η σιγουριά και όλα αυτά που αποπνέει η ιστορία του, μας κάνουν να αισιοδοξούμε ότι το μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερο. Και ομάδες όπως αυτή η… ΑΕΚ (γιατί μεγάλη ομάδα είναι, όσο και αν προσπαθούν κάποιοι με τέτοιες τακτικές να την μειώνουν) θα «γονατίζουν» στο «Γεντί Κουλέ» δίχως να έχουν τα εύκολα απογεύματα του παρελθόντος…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

4 σχόλια

  1. έπαιζε με το φίδι…και την δάκωσε.. x 3

  2. ΜΑΝΩΛΗ,ΟΠΟΤΕ ΧΑΝΕΙ ΜΙΑ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ.Η ΑΕΚ ΛΕΕΙ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ!!!ΟΧΙ Ο ΟΦΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ ΠΙΑ.

  3. Τι καραγκιόζης που είναι ο Κωστένογλου, τωρα θα φταίνε οι αντίπαλοι οπαδοί όταν στο επόμενο εκτός έδρας μάτς της ΑΕΚ πέφτουν τα παπούτσια σαν το χαλάζι στο αγωνιστικό χώρο?

  4. Ena exo na po… xanoumia gializete ta papoutsakia tora kai tragoudate ton imno tou ofi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

8 − six =