Ο ΟΦΗ – φάρμακο για την μιζέρια και την δυστυχία!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την… διέξοδο όλων των Ηρακλειωτών απέναντι στις δυστυχίες, την μιζέρια, την γκρίνια και τα προβλήματα.

Πραγματικά, πείτε μου: Ποιος δεν πιστεύει ότι ο ΟΦΗ με όλα όσα περνάει δεν αποτελεί το αντιπροσωπευτικό δείγμα ενός μέσου Έλληνα; Που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα καθημερινά κόντρα στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Που ψάχνει διεξόδους ώστε να ζήσει το «σπίτι» του ώστε να μην λείψει τίποτα σε κανένα από τα μέλη της «οικογένειας» του (φίλαθλοι);

Δεν ξέρω αν θα διαφωνήσετε, όμως έτσι το βλέπω εγώ. Ότι ο ΟΦΗ ως οργανισμός είναι ένας μέσος Έλληνας που προσπαθεί καθημερινά να βρει τρόπους αλλά και λεφτά ώστε να μπορέσει να επιβιώσει. Κόντρα σε όλα τα προβλήματα λοιπόν, τα καταφέρνει και έπειτα από πολλές μάχες βρίσκεται στην Σούπερ Λιγκ.

Με τον περισσότερο κόσμο του ΟΦΗ να είναι προβληματισμένος και σε απόγνωση από όσα περνάει η ομάδα αλλά και οι ίδιοι προσωπικά, το μόνο φάρμακο που τον κάνει να ξεχνάει τα προβλήματα του είναι η ίδια η ομάδα. Δύο ώρες στο «Γεντί Κουλέ» και ένα θετικό αποτέλεσμα μας κάνει όλους να ξεχνάμε τι συμβαίνει στο σπίτι μας, την δουλειά μας, την οικογένεια μας. Ο ΟΦΗ είναι το κατάλληλο φάρμακο απέναντι στην μιζέρια και την δυστυχία που περιβάλλει πλέον τον κάθε Έλληνα και δεν του επιτρέπει να βλέπει το μέλλον αισιόδοξα και θετικά!

Αυτό αντιλαμβάνομαι και καθημερινά μέσα από την «Θύρα 8». Όταν ο καθένας έχει τόσα προβλήματα και όμως βρίσκει την δύναμη και την ευκαιρία, είτε να πάρει ένα τηλέφωνο για να μιλήσει στον «αέρα», είτε να στείλει ένα μήνυμα για να εκφράσει την άποψη του για την ομάδα τότε αυτό σου δίνει μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον. Ότι ρε γαμώτο, αξίζει να ασχολείσαι με μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ γιατί μέσα από τις νίκες του και τα θετικά αποτελέσματα του, σου δίνει την ευκαιρία να πηγαίνεις στο γήπεδο και να «ξεσκάς». Σου δίνει την ευκαιρία να πηγαίνεις στο «Γεντί Κουλέ» και μόλις σκοράρει ο ΟΦΗ να φωνάξεις «γκοοολ» με όση δύναμη έχεις.

Για αυτόν τον λόγο λοιπόν, όλοι «Γεντί Κουλέ» την Κυριακή κόντρα σε προβλήματα, μιζέρια και γκρίνια…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

9 σχόλια

  1. oloi genti koule tin kyriaki……

  2. Μπραβο Μανο ενα αρθρο στην πραγματικοτιτα και κοντα στην αληθεια..ολοι στο γηπεδο την κυριακη για να ξεσκασουμε ετσι απλα με την ομαδαρα μας..και σε παρακαλω μην διμοσιευεις σχολια που δεν εχουν ελληνικους χαρακτηρες σε ευχαριστω..!!!

  3. Einai magkia na eisai OFI

  4. ετσι οπως τα λεει το αρθρο ειναι

  5. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΝΟ!!! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ Κ ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΡΑΦΙΚΟ!!!

  6. Kala ta les an kai o skeptikismos kai to abebaio mellon duskoleuei thn fwnh tou filathlou na bgei mesa sto ghpedo

  7. ΟΦΗ θρησκεία ανεργία !!!

  8. OFARA GERA KAI ME GREEKLISH!!!

  9. BION I’m imerpsesd! Cool post!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

six + 19 =