Δεν μας… Φακ – ατε!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την ασυδοσία που διακρίνει την αθλητική δικαιοσύνη και που πλέον αποδεικνύεται γιατί θα βρεθούν 100 Μπέοι και Ψωμιάδηδες.

Αυτό ήταν λοιπόν; Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για την υπόθεση των στημένων αγώνων με την αθώωση του Λεβαδειακού που ήταν ο νούμερο 1 ύποπτος για αυτήν την ιστορία. Και πως αθωώθηκε; Από μια επιτροπή που σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια αποτελούσαν η κουμπάρα του Κομπότη και η ασκούμενη του δικηγόρου του; Άρα, 2-1. Αλλά πες αυτό, ας το πάρει το ποτάμι. Υπάρχουν άνθρωποι που φροντίζουν να επιβιώνουν πάντα και παντού.

Αλλά μετά ο άμεμπτου ηθικής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρές Φάκος που φρόντισαν κάποιοι εξ Αθηνών να μας τον βγάλουν και σωτήρα, τι έκανε στην υπόθεση του Λεβαδειακού; Από ότι αναφέρουν δημοσιεύματα, ο αξιότιμος κύριος Φάκος δεν πρόκειται να ασκήσει έφεση εις βάρος της αθωωτικής απόφασης της ομάδας της Βοιωτίας παρά το γεγονός ότι το σκεπτικό της βρίθει ανακριβειών και ψεμάτων.

Αλήθεια, ο κύριος Φάκος, αυτός ο άνθρωπος που φρόντισε να διασύρει το όνομα του ΟΦΗ στα δικαστήρια και να λέει μάλιστα με στόμφο και ύφος 1.000 καρδιναλίων ότι «ο ΟΦΗ πρέπει να είναι και ευχαριστημένος», δεν πρέπει να παραιτηθεί; Ή καλύτερα να τον παραιτήσουν! Είναι δυνατόν να έχει περάσει μια εβδομάδα και να μην τον έχουν παραιτήσει ή να έχει ο ίδιος την ευθιξία να την… «κοπανήσει». Κατάφερε, ο αθεόφοβος να αθωώσει τον Λεβαδειακό, που ας το παραδεχτώ ότι δεν ξέρουμε αν είναι ένοχος, αλλά κύριε Φάκο τουλάχιστον μπορείς να μας πεις για ποιον λόγο έδειξες τόσο μεγάλη ευαισθησία στην περίπτωση του ΟΦΗ;

Άλλα να σας πω και κάτι άλλο. Δεν φταίει μόνο αυτός, φταίνε και στον ΟΦΗ. Έπρεπε να έχουν πάει την ιστορία στα άκρα και να τους καθίσουν όλο στο σκαμνί. Δεν γίνεται 86 χρόνια ιστορίας να διασύρονται έτσι από έναν άνθρωπο και ένα ολόκληρο σύστημα που έφτασε να αθωώσει και μάλιστα με ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ τρόπο τον Λεβαδειακό ενώ την ίδια ώρα έκανε δύσκολη την ζωή του ΟΦΗ για ένα 15νθημερο!

Ντροπή σας και πραγματικά όλοι αυτοί είναι ανάξιοι σχολιασμού. Δεν πρέπει, ούτε στον δρόμο να κοιτάζεις τέτοιους ανθρώπους που κοροϊδεύουν με τόσο μεγάλη ευκολία χιλιάδες ανθρώπους…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

4 σχόλια

  1. ellas kalhnyxta

  2. File sarri, egw dyo pragmata tha sou pw pou mou ekanan entypwsi stin synenteuksi pou edwse autos o fakas ston thwmaidi. Eipe.
    1) Gia na yparksei katadiki kai askisi peitharxikis diwksis den ftanoun ta dimosieumata kai oi synomilies. Autes einai endeikseis.Xreiazontai kai apodeikseis. Ston OFI eixan tin synomilia tou nyktari me ton tsakogianni. Pou einai oi apodeikseis?
    2) Eipe se kapoio simeio gia tis efeseis. Emena den me noiazei to ousiastiko kommati alla to typiko. Ara oxi i ousia alla o typos.
    Parola ta koplimenta pou tou kanane (kai autos ta pisteue) emena den me epeise oute gia to noitiko tou epipedo, oute gia tis nomikes tou gnwseis. Sovarofanhs alla asovaros kai epikindynos typolatris. Syntaksiouxos me oli tin simasia tis leksis. Kai eilikrina den mporw na katalavw pws empisteuontai tetoious typous gia na krinoun stoiximatiki apati pou einai sygrxono eglima. Xreiazetai anthrwpous enimerwmenous gia themata athlitikis dikaiosynis, me sygxrones gnwseis (p.x. panw se ilektroniko tzogo) kai na exoun aisthisi apo bala. Ton ekopses auton gia tetoio typo?

  3. Σωστός ο Μανος…..Ξεφτιλας ο Φακος και καθοδηγούμενος απο τον Πιλάβιο. Ωπος ξεφτίλας ειναι και ο Βατσινας και καθοδηγούμενος απο τον Παπουτσάκη….

  4. χαχαχαχαχ!!!ρε μανο έχεις πολύ πλάκα όμως ε!!πως τα σκέφτεσαι και πως τα συνδυάζεις αυτά.. εννοώ φώτο και το όνομα του φακου χαχαχα!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eight − six =