Αυτός ο ΟΦΗ τα μπορεί όλα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος και ο ΟΦΗ δείχνει ότι μπορεί να πιστεύει πως κρατάει την τύχη στα χέρια του. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Ο ΟΦΗ “καθάρισε” τον ΠΑΣ Γιάννενα με το μεστό και γεμάτο σοβαρότητα παιχνίδι του, ακόμα και αν μπήκε στην μέση το άγχος που στο δεύτερο ημίχρονο τον υποχρέωσε να ζήσει με το ένστικτο της επιβίωσης. Ήταν δεδομένο πως θα το βλέπαμε αυτό και το είπα και κατά την διάρκεια της μετάδοσης μου στον Athletic Radio 104,2: Όταν ένα άγριο ζώο που είναι πληγωμένο, προσπαθεί να επιβιώσει, τότε θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που μπορεί να χρησιμοποιήσει.

Οπισθοχώρησε στο δεύτερο ημίχρονο, για να επιβιώσει όμως είναι τόσο καλός αμυντικά στα τελευταία παιχνίδια που δεν απειλείται σχεδόν καθόλου. Και η πλάκα είναι πως στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει δεχτεί τρία γκολ, από τα οποία τα δύο, προήλθαν από εκτελέσεις φάουλ. Η άμυνα είναι το στοιχείο που τον κρατάει ζωντανό στα τελευταία παιχνίδια και παραμένει εντός στόχου.

Σαφώς και είναι άλλη ομάδα όταν επιστρέφουν οι παίκτες που αποτελούν βασικά συστατικά του ΟΦΗ και να μετατοπιστεί ο Γιαννούλης στο κέντρο της άμυνας.

Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, που ο ΟΦΗ κάνει μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της φετινής χρονιάς δίνει τον άνεμο αισιοδοξίας για τα τρία τελευταία παιχνίδια. Νωρίτερα έγραψα πως το ματς στο ΟΑΚΑ είναι αυτό ολόκληρης της χρονιάς. Απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που θα παίξει χωρίς τον κόσμο του, με τόσες απουσίες, ο ΟΦΗ έχει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να τον κερδίσει και να κρατήσει την τύχη στα χέρια του μέχρι και το τελευταίο λεπτό της φετινής περιόδου.

Βέβαια θα πάει στο Ολυμπιακό Στάδιο δίχως δύο από τους κορυφαίους παίκτες της χρονιάς, Μιχόγεβιτς και Μεγιάδο ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα το διαχειριστεί ο Βέρα. Σαφώς και είναι δύο μεγάλες απουσίες όμως κόντρα στον Παναθηναϊκό έφτασε η ώρα να κάνει το πρώτο διπλό της φετινής χρονιάς.

Είναι κάτι που το χρωστάει στον εαυτό του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

19 σχόλια

  1. Το αυτί μου πήρε ένα σενάριο που λέει ότι ναι μεν δεν θα μας υποβιβάσει το δικαστήριο στη Β, αλλά θα μας αφαιρέσει βαθμούς, που σημαίνει πάλι υποβιβασμός και παραμονή του Κομπότη για άλλη μια φορά στη super league!!!
    Θα δεχθούν δηλαδή εν μέρει τις θέσεις του ΟΦΗ και όχι απόλυτα.

    1. Μην ξεχνάτε και την έφεση σε τέτοιες περιπτώσεις..

  2. με νικη στο οακα σωνομαστε και φυσικα με νικη με τον αστερα μεσα..ομως ο παο δεν ειναι ευκολος αντιπαλος..ειδατε με τον αρη πως ξηγηθηκε…χρειαζομαστε τυχη, με την εννοια να προηγηθουμε με οποιονδηποτε τροπο..πιο πολυ απ ολους φοβαμαι τον ινσουα, που παιζει παντα σα λυσσασμενος και ειναι και ικανος παικτης…βεβαια, θα μας ερθει μανα εκ ουρανου αν δεν νικησει η καλυτερα χασει ο πας απο τον αστερα που κι αυτος καιγεται για βαθμους…ομως αν νικησουμε εμεις στο οακα, μπορει να σωθουμε ακομα και χωρις μπαραζ, γιατι λαρισα, αστερας , πας , ακομα και ξανθη, εχουν δυσκολα ματς…ομως οπως ειπα, χρειαζομαστε σοβαροτητα, δυνατη αμυνα και αποτελεσματικοτητα στην επιθεση..μακαρι να παιξει ο ναμπι και να ειναι σε φορμα, μπορει μαζι με τον σοουζα και τον ανεβασμενο βαζ να κανουμε τη ζημια..αρκει να μη τα κανουμε σαλατα προς το τελος οπως συνηθως..αλλα ακομα κι αν χασουμε, αν χασει κι ο πας απ τον αστερα, μπορει να τον περασουμε

  3. Παιδια μην ξεχναμε και τον κομποτη. Η ακροπολη μπορει να πεσει αλλα δυστηχως ο κομποτης ποτε.

    1. σιγουρα..αν δεν νικησουμε τον αστερα και χασουμε απ τον παο, ο καμποτης μπορει να μας περασει, ειναι ικανος

  4. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να χαρώ όπως έπρεπε την νίκη γιατί κάποιοι αχαρακτήριστοι έκριναν ότι θα έπρεπε να απαντήσουν σε ένα πανό βλακώδους και συμπλεγματικού περιεχομένου με ένα άλλο μακάβριο στην απεικόνιση και απάνθρωπο στο μήνυμα,προσβάλλοντας τον ΟΦΗ τους οπαδούς του και την ιδιαιτέρα μας Πατρίδα, που δεν ονομάστηκε ούτε τυχαία ούτε χαριστικά ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ.

    1. Εχεις απόλυτο δίκιο, ανόητη ενέργεια που μικραίνει το οπαδικό κίνημα του ΟΦΗ. Ντροπή τους!

  5. οχι ρε μανωλη και ο μιχογεβιτς καλυτερος της χρονιας…χειροτερος ναι το δεχομε…πραγματικα τραγικος ποδοσφαιριστης…σε σεβομαι απολυτα αλλα εδω κανεις μεγαλο λαθος…

    1. συμφωνω..απ τον μιχογεβιτς εχουμε χασει τουλαχιστον 2 ματς

  6. Πολυ καλα καναμε και ανεβασαμε πανοκαι απαντησαμε με οποιο τροπο γουσταραμε στα Μπουμ και στις βομβες μηπως θελετε μια παρτη να κατσουμε να μας γαμησουνε κιολας οπαδοι αλλων ομαδων οποιοι δε γουσταρουνε να πανε στην εκκλησια κι οχι στο γηπεδο στην προσβολη απαντας αναλογα δε βαζεις την ουρα στα σκελια δε κατεβαζεις κεφαλι και λες δε βαριεσαι δε πειραζει γιατι οι αλλοι δε θα σε πουνε ποτε ΚΥΡΙΟ αλλα ηλιθιο και η ΠΑΕ εκανε λαθος που ζητησε συγνωμη δε καταλαβα δηλαδη η διοικηση του πας βγηκε να μαλωσει τους οπαδους της για το πανο με το νομο ηρακλειου εξαφανισμενο ;δεν ακουσα κανενα να βγει να το κατακρινει ουτε καν ο κ πετρακης στην εκκλησια οποιος δε γουσταρει κι οχι στο γηπεδο ενταξει;

  7. Οσο για τα ονειρα που κανουμε ολοι εδω μεσα για να σωθουμε και μετραμε απο δω κι απο κει και λεμε αν αυτο και αν εκεινο ειναι ολα μαλακιες η ομαδα κατα 90 τις εκατο εχει πεσει στη καλυτερη να φτασουμε στη τεταρτη θεση απο το τελος αν βεβαια δε μας τη κατσουνε με την εφεση αν παμε στα μπαραζ κανω μια σκεψη και μια προβλεψη η ο εργοτελης θα μας ριξει η ο πλατανιας και μη βγει κανεις να μου πει οτι τον εργοτελη τον εχουμε γιατι φετος ειδαμε με τα χαλια που εχουμε οτι αυτος μας εχει τελικα

    1. Όχι αδερφέ, δεν τον έχουμε τον Τέλη. Επειδή μας απέκλεισε στο Κύπελλο σημαίνει ότι θα μας ρίξει και κατηγορία άμα παίξουμε μπαράζ. Τι λογική είναι αυτή; Άλλο το Κύπελλο, φίλε μου, κι άλλο το μπαράζ. Άλλο μέγεθος ο ΟΦΗ κι άλλο ο Εργοτέλης. Άλλους παίκτες είχε η ομάδα τότε κι άλλους τώρα. Μην τρελαίνεσαι, με οποιαδήποτε ομάδα παίξουμε μπαράζ, την έχουμε άνετα.
      Κατά τα άλλα, συμφωνώ με αυτά που γράφεις. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, είναι πολύ δύσκολο να φτάσουμε την τέταρτη θέση από το τέλος. Όχι, όμως, ακατόρθωτο. Όσο ζούμε, ελπίζουμε!

  8. θελουμε 2 νικες σε τρεις αγωνες..αν δεν τις παρουμε, κατα 70-80% θα πεσουμε..αν τις παρουμε, μπορει να μεινουμε και απευθειας χωρις μπαραζ..βλεπω τον ατρομητο με τον απολλωνα τωρα…1-0 στο 60 με το ζορι…ειναι πολυ πεσμενος κι ο ατρομητος…με τον παο δεν θα παιξουν γιοχανσον, ινσουα και κουρμπελης…μπορουμε..ολα γινονται!

  9. Ναι ρε! Εμείς θα σας ρίξουμε! Αν και χλωμό το κόβω για μπαράζ. Μάλλον θα πέσετε κατευθείαν. Αν δεν προλάβει να σας ρίξει το Διαιτητικό για τα στημένα σας!

    Α, να μην το ξεχάσω. Μανώλη, βγάλε ρε πάλι καμιά αποκλειστικότητα του πανίβλακα του Θωμαϊδη ότι πάει για του χρόνου η αναδιάρθρωση να χαίρεστε αναμεταξύ σας 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  10. Που μου ανεβήκατε στήνοντας ματς! Χώρια τα λεφτά του Ρώσου. Ελπίζω το Διαιτητικό να μην λογαριάσει πολιτικό κόστος, όπως δεν το λογάριασε κι ο Βασιλειάδης, και να σας περιποιηθεί κατάλληλα. Με ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται επιτέλους να μπαίνει μια τάξη.

    1. Ναι, στήσαμε το ματς με τον Αιγινιακό γιατί δεν μπορούσαμε να τον κερδίσουμε στα ίσια στο Ηράκλειο! Επίσης, στήσαμε κι άλλους αγώνες γιατί μας περισσεύανε τα λεφτά πέρισυ! Ό,τι να ναι!
      Το πρόβλημα του τόπου είναι ο ΟΦΗ και επιτέλους κάτι πάει να γίνει. Ε, ρε… μνημόνιο που θέλουν μερικοί μερικοί!

  11. Εγώ το θεωρώ δεδομένο εδώ και μήνες ότι όταν βλέπω τάδε αριθμό σχολίων, υπολογίζω τα μισά… Τα άλλα μισά είναι το τρολ (που από την πρώτη στιγμή έχει δείξει ότι στερείται τελείως επιχειρημάτων και μπαίνει καθαρά για να προκαλέσει) και οι αναγνώστες (όχι μόνο Ομιλίτες) που (ακόμα) τσιμπάνε και απαντάνε… Μήπως φίλοι Μάνο και Σπύρο να τελείωνει το θέμα σιγά σιγά;;;….

  12. θεωρω δεδομενο, οτι σε ενα αδειο οακα, με αποδεκατισμενο παο που δεν εχει ουτε κινητρο, θα πανηγυρισουμε..αλλοιμονο αν δεν τρωμε σιδερα απεναντι σε αδιαφορο και σχετικα φιλικο αντιπαλο…αν δεν παρουμε εστω ενα βαθμο, θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας..πιο επικινδυνο ειναι το ματς με τον αστερα μεσα, που κι αυτος θα τρωει σιδερα…ελπιζω να το παρουμε με μισο μηδεν…αν παρουμε αυτα τα δυο ματς, στο τελευταιο θα κανουμε τουρισμο…ειμαστε πολυ τυχεροι, που οι αλλοι δυο ανταγωνιστες μας για υποβιβασμο, παιζουν μεταξυ τους και θα φαγωθουνε..απ αυτο το γεγονος και μονο, πιστευω οτι ειναι γραφτο να σωθουμε..αν επαιζαν με αδιαφορους αντιπαλους, δεν θα ειχαμε πολλες ελπιδες…

  13. στο ποδοσφαιρο ολα ειναι πιθανα , με την εννοια οτι μπορει ας πουμε ο πας να μην παρει ουτε ενα βαθμο στα τρια τελευταια ματς και να σωθουμε αν παρουμε εμεις μονο ενα βαθμο αλλα επειδη εδω ειναι και ελλαδα και εχουμε πικρη πειρα απο…..ωραια ματς στα τελη καθε πρωταθληματος, ας κοιταξουμε τις μαθηματικες πιθανοτητες παραμονης της ομαδας…τα μαθηματικα. λενε τα εξης…με 3 νικες σωνομαστε χωρις μπαραζ 100% ..παει αυτο ….με δυο νικες και μια ισοπαλια, στη χειροτερη παμε για μπαραζ..αν ομως, πας-αστερας ερθει ισοπαλια , σωνομαστε χωρις καν μπαραζ…..,με δυο νικες, μπορει να σωθουμε χωρις καν μπαραζ αλλα εχουμε μαθηματικα σιγουρο το μπαραζ, μονο αν κερδισει ο πας τον αστερα…..σε καθε αλλη περιπτωση μαθηματικα δεν ειναι τιποτα σιγουρο … μπορει ακομα και να πεσουμε αν ο πας κανει δυο νικες και μια ισοπαλια ,,με μια νικη και δυο ισοπαλιες φτανουμε 30 βαθμους και μπορουμε να ελπιζουμε μονο να μην παρει ο πας σε 3 ματς πανω απο 4 βαθμους(θεωρω δεδομενο οτι ο αστερας θα κερδισει τελευταια αγωνιστικη τον πανιωνιο στην τριπολη)..με μια νικη και μια ισοπαλια, και 29 βαθμους, ελπιζουμε μονο αν ο πας δεν παρει πανω απο 3 βαθμους σε τρια ματς..τελος, χωρις νικη,η τρεις ισοπαλιες, πεφτουμε σε περιπτωση που ο πας παρει πανω απο 2 βαθμους σε 3 ματς..αυτα..ταινια τρομου φετος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five + 20 =