Το πάθημα της Ξάνθης να γίνει μάθημα…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την προσοχή που χρειάζεται να δείξει ο ΟΦΗ, ξανά, στα άκρα της άμυνας του.

Λίγες ημέρες πριν από το παιχνίδι με την Ξάνθη, έγραφα πάλι ξανά εδώ για την προσοχή που χρειάζεται να δείξει ο ΟΦΗ στα άκρα του κλείνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται τους Πόι, Μαρσελίνιο. Τελικά, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ο ΟΦΗ την πάτησε πραγματοποιώντας την χειρότερη εμφάνιση του στην μέχρι τώρα παρουσία του στο πρωτάθλημα.

Πλέον, με τον ΟΦΗ να έχει εστιάσει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου χρειάζεται να είναι πολύ περισσότερο προσηλωμένοι από ότι στο παιχνίδι της Ξάνθης γιατί άλλο Πόι και… άλλο Βιεϊρίνια. Βέβαια, δεν χρειάζεται να πούμε ότι ανακαλύψαμε την Αμερική για να σταθούμε στο μεγάλο πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ που είναι τα άκρα του με τα δύο επιθετικά μπακ (Λίνο, Ετό) και μπροστά τους, τους Σαλπιγγίδη και Βιεϊρίνια. Ωστόσο, εκεί θα κριθεί το παιχνίδι και κατά πόσο οι παίκτες που θα καλύψουν τα δύο άκρα της άμυνας του ΟΦΗ θα είναι συνεπείς στα αμυντικά τους καθήκοντα.

Πιστεύω πως ο ΟΦΗ έμαθε από το παιχνίδι με της Ξάνθης και αυτό φάνηκε μια εβδομάδα αργότερα όταν και η προσήλωση που υπήρχε στον αγώνα με τον Εργοτέλη ήταν τέτοια που έφερε και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι της Τούμπας είναι αρκετά δύσκολο όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ακατόρθωτο για τον ΟΦΗ να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ίσα – ίσα, που οι τρεις μέτριες έως κακές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στις πέντε πρώτες αγωνιστικές έχουν δείξει ότι η ομάδα του Μπόλονι έχει αδυναμίες και μάλιστα τρωτές…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. Τουλάχιστον να δείξουμε καλύτερα στοιχεία ομάδας απ ότι με την Ξάνθη…με περισσότερα τρεξίματα και καλύτερη ανάπτυξη…άλλωστε με τις απουσίες που έχουμε στα μπακ πάλι θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα στις επιθέσεις του ΠΑΟΚ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × one =