«Χατ – τρικ!»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το χατ – τρικ του ΟΦΗ που έκανε απέναντι στην ΕΠΟ και για ένα μεγάλο καλοκαίρι που έφτασε στο τέλος του.

Χρονική περίοδος – σταθμός: 16 Μαΐου 2011 – 11 Οκτωβρίου 2010. Για πέντε ολόκληρους μήνες, ο ΟΦΗ ταλαιπωρούνταν, τραβιόταν στα δικαστήρια σαν να ήταν εγκληματίας, δικαζόταν, ξαναδικαζόταν όμως ένοχο δεν μπορούσαν να τον βγάλουν πουθενά.

Τι και αν έβρισκαν δικαιολογίες και αφορμές, τι και αν «πατούσαν» στα δικά του λάθη, ο ΟΦΗ πάντα έβγαινε από πάνω. Και τώρα ολοκληρώθηκε ο αγώνας της ομάδας. Έφτασε στο τέλος του και ήρθε η ώρα της πλήρους προσήλωσης στα γήπεδα.

Στις 3 Οκτωβρίου είχα γράψει «καλώς τα παιδιά, καλώς τα 3-0». Μια ημέρα αργότερα, είχα πει ότι «ξεγυμνώνεται το σάπιο σύστημα» και σήμερα χαίρομαι που φτάνω στο σημείο να λέω ότι δικαιώνομαι πανηγυρικά με όσα έγραψα.

Ο ΟΦΗ έκανε το χατ – τρικ και «πέταξε» το τρίτο «παστέλι» απέναντι στην ΕΠΟ αποτελειώνοντας την και παίρνοντας εκδίκηση για όλα όσα πέρασε τους τελευταίους πέντε μήνες με τον συνεχή διασυρμό του ονόματος του.

Εδώ που φτάσαμε, δεν χρειάζονται πολλά λόγια αλλά μόνο μικρές επισημάνσεις που χρειάζεται να τις αναφέρουμε…

• Από όλα όσα έχει πει ο Φάκος για το θέμα του ΟΦΗ, σε ένα είχε δίκιο. Ότι θα έβγαινε μάγκας εφόσον δικαιωνόταν για 2η φορά. Το πέτυχε και έγινε μάγκας. Πολύ μεγάλος μάγκας.

• Δεν είμαστε χαζοί και πιστεύω ότι δεν πρόκειται να διαφωνήσει κανένας νοήμων άνθρωπος ότι πίσω από αυτήν την ιστορία που αφορούσε τον ΟΦΗ, ήταν η ιστορία του Αστέρα Τρίπολης. Γιατί, είναι διαφορετικά να ασκείται έφεση εις βάρος μιας ομάδας και να δικαιώνεται και διαφορετικά κατά τριών και να δικαιώνονται όλες. Αλλιώς ακούγεται το «δικαιώθηκαν ΟΦΗ, Αστέρας, Θρασύβουλος» και αλλιώς το «δικαιώθηκε ο Αστέρας». Και το ξαναλέω για να μην γίνομαι “κωλοτούμπας”. Δεν πιστεύω ότι ήταν ένοχη η ομάδα της Τρίπολης, όχι όμως και να την πληρώσει ο ΟΦΗ για να δικαιωθούν οι Αρκάδες…

Αποδείχθηκε πως έγινε πολύ φασαρία για το τίποτα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

3 σχόλια

  1. overaki to pigame

  2. Megali mpoukia fae….megalo logo min les manoli . i epomeni “triklopodia” tha einai i adiodotisi , elpizo os tote na exoun pliri fakeno giati ekei tha fame sfaliara alios !!

  3. Εγω παλι πιστευω οτι ειναι ενοχος ο αστερας….
    Ολοι ξερουμε το ποιον αυτης της ομαδας ολα αυτα χρονια….
    Υπηρξαν δεκαδες συνομιλιες στις κασσετες,οπου αναφεροταν αυτη η “ομαδα” οπως και ο πανιωνιος ως οι εκλεκτοι του μαρινακη-μπεου-ψωμιαδη—ενα ολοκληρο συστημα (βλ.πιλαβιος-βουλη) βοηθησε ωστε να μεινει στην κατηγορια αυτη η ομαδα-πιονι…
    Εις βαρος βεβαια του αδιοικητου Ηρακλη…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

12 − 1 =