Η προχειρότητα του καλοκαιριού και η οργάνωση του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την διαφορά του ΟΦΗ με τις ομάδες που ψάχνουν να κάνουν μεταγραφή στο… παραπέντε.

Γνωρίζω ότι όλοι έχετε τον καημό σας με την έφεση που άσκησε ο Φάκος ωστόσο επειδή δεν θεωρό, και πάλι, σοβαρό το θέμα για να ανησυχούμε, λέω σήμερα να καταπιαστώ με κάτι διαφορετικό.

Αυτό είναι το «κύμα» μεταγραφών που κάνουν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ «ψαρεύοντας» από τα βυθισμένα πλοία του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας. 4 μεταγραφές ο Άρης, 4 ο Παναιτωλικός, 1 ο Ατρόμητος, 1 η Ξάνθη ακόμα και ο… πολύς Ολυμπιακός έκανε δύο κινήσεις την τελευταία στιγμή.

Και ο ΟΦΗ; Ο ΟΦΗ δεν χρειάστηκε να προχωρήσει σε καμία προσθήκη διατηρώντας αναλλοίωτο το ρόστερ του μέχρι και τον ερχόμενο Γενάρη όπου τότε το υπάρχον ρόστερ θα επανεκτιμηθεί και θα φανεί αν θα προχωρήσει σε άλλες προσθήκες.

Η ανάγκη να γίνουν μεταγραφές από τις παραπάνω ομάδες αναδεικνύει και την προχειρότητα με την οποία κινήθηκαν το καλοκαίρι αλλά και την ανάγκη να προχωρήσουν στο «κλείσιμο» των τρυπών που οι προπονητές είχαν δει ότι έπρεπε να κλείσουν.

Από την άλλη, ο ΟΦΗ είναι μια από τις ελάχιστες ομάδες της Σούπερ Λιγκ που δεν χρειάστηκε να τρέχει αυτές τις τελευταίες ημέρες γιατί πολύ απλά είχε φροντίσει να ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό μέχρι και το πρώτο 10ημερο του Σεπτεμβρίου. Η πληρότητα του ρόστερ φαίνεται και έπειτα από τις 5 πρώτες αγωνιστικές. Οι Ρόβας, Ζορμπάς, Τζόρντι Λόπεζ έχουν παίξει μόνο 1 παιχνίδι, ο Κάταϊ δεν έχει κάνει ακόμα ντεμπούτο, οι Μάντζιος, Χόρχε Λόπεζ, Μποντόρ, Ουκάρ έχουν παίξει πολύ λίγο και ενώ ακόμα είναι τραυματίες οι Μπούρμπος, Βάντο με αποτέλεσμα να μην έχουν αγωνιστεί.

Τα παραπάνω στοιχεία σε συνδυασμό με τις κινήσεις των άλλων ομάδων δείχνουν ότι οι Αναστόπουλος, Μαχλάς κινήθηκαν «πατώντας» πάνω σε ένα μεταγραφικό πλάνο που είχαν προετοιμάσει και πλέον το ρόστερ του ΟΦΗ δείχνει υπερπλήρης βγάζοντας πολλά διαφορετικά γούστα για τον κόσμο.

Και ο ΟΦΗ μετράει ήδη 4 βαθμούς σε 3 παιχνίδια. Όταν όλοι οι παραπάνω θα προσπαθούν να κρύψουν την προχειρότητα με την οποία κινήθηκαν το καλοκαίρι επιχειρώντας ακόμα το «μοντάρισμα» της ομάδας ο ΟΦΗ θα είναι ήδη έτοιμος για να κοιτάξει μπροστά και πανέτοιμος να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

9 σχόλια

  1. ΜΑΚΑΡΥ ΜΑΝΩΛΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ.

  2. Ο ουκαρ μπηκε ως αλλαγη με ατρομητο Μανο! Παντως κανα καθαροαιμο αριστερο εξτρεμ αντι του μποντορ θα ηταν προτιμοτερο…

    1. Έχεις δίκιο jim, θα το διορθώσω.

  3. Σωστος ο Σαρρης,και να φανταστειτε οτι υπηρχαν καποιοι που φωναζαν οτι κανουμε μεταγραφες την τελευταια στιγμη,και αλλα υποτιμητικα σχολια για το ροστερ μας…Αξιζουν συγχαρητητια τοσο στο Μαχλα οσο και στον Αναστοπουλο για το μεταγραφικο πλανο γιατι σε τοσο λιγο χρονο εκαναν ‘παπαδες’ σε αντιθεση με ομαδες που ειχαν τον χρονο και το χρημα και δεν καταφεραν τιποτα και τωρα τρεχουν και δεν φτανουν.

  4. Mανο δεν ειναι ετσι οπως τα λές. Μακάρι να μπορούσαμε να πάουμε καποιον απο αυτούς τους παικτες, απλα ο ΟΦΗ με το ειδη επιβαρημένο μπατζετ του δεν μπορεί να πάρει και αλλους πάικτες, ιδει εχει αρκετους. Δεν νομίζω αν μπορουσαμε να παρουμε Ουμπιντες, Μονχε, Αλβαρεζ, Μαρτινεζ, να μην τους πέρναμε…..μην λέμε οτι θέλουμε.

  5. den tha kanoyme 17 metagrafes legame to kaokairi. to roster mas einai kalo kai tha kanoyme mono 6-7. telika kaname 13. kai rwtaw egw twra. mhpws thelame telika 17 apo thn arxh, vrhkame kapoia lefta, ayta ftasane gia 13 ki afoy den yphrxan kai den yparxoyn alla, twra leme ksana apo thn arxh oti emeis den theloyme metagrafes???

  6. RE ISTE SOBAROI? exete katalabei oti exoume pesi idi k esis milate gia pektes k daifwra alla??

    Y.G. makari na bgw pseftis

    1. Ante re mizere pou exis pesi idi.pigene na kamis kana kafe na ksipnisis.

  7. να το προσεξουμε το αυριανο ειναι δευτεροβαθμιο και ειναι τελεσιδικη αποφαση δεν ανατρεπετε
    τον αστερα ειδατε πως τον ριξανε …
    μην κοροιδευομαστε δεν ειχαν στοιχεια απο το τηλεφωνο τον εριξαν
    επιφυλακη !!!
    αν και εχουμε τσακαλια νομικους και δεν ανυσηχουμε μακαρι αυριο να ειναι η ιδια αποφαση …. η ΕΠΟ ψαχνει την ρεβανς του καλοκαιριου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × 3 =