Ξεγυμνώνεται το σάπιο σύστημα σας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την έφεση εις βάρος του ΟΦΗ και με την οποία ξεγυμνώνεται πλέον το σάπιο σύστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Λοιπόν, το «googlara» και το βρήκα στο ίντερνετ. Σωρεία ομάδων και ποδοσφαιρικών παραγόντων κατηγορήθηκαν τον περασμένο Ιούνιο για τα παρακάτω αδικήματα:

Α) της απλής συνέργειας σε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας επιδιώκουν οικονομικό ή άλλο υλικό όφελος και β) απλή συνέργεια σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση, κατηγορούνται:

Για τα αδικήματα α) της δωροδοκίας και δωροληψίας για την αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα τελεσθείσα από κοινού και κατ΄εξακολούθηση και β) νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια.

Το τι ακολούθησε, το γνωρίζετε. Μπήκαν στην φυλακή οι Μπέος, Τσακογιάννης και όλοι οι υπόλοιποι την γλύτωσαν. Τώρα, πως και γιατί δεν το γνωρίζω. Ας μας απαντήσει ο Ανδρέας Φάκος που το καλοκαίρι ζήτησε να πάρει την άδεια του και μετά να ηρεμήσει και να ασχοληθεί με αυτές τις υποθέσεις. Γιατί, δεν φρόντισε να έρθουν όλοι αυτοί στην αθλητική δικαιοσύνη, πάλι δεν το γνωρίζω. Ας μας απαντήσει ο Ανδρέας Φάκος.

Ο αθλητικός εισαγγελέας που άσκησε την έφεση εις βάρος της αθωωτικής απόφασης του ΟΦΗ από την ΠΕ της Σούπερ Λιγκ δίχως να στηρίζεται ΠΟΥΘΕΝΑ. Φρόντισε απλά να «σπιλώσει» το όνομα του ΟΦΗ, του Μαχλά αλλά και όλων εκείνων που βρίσκονται στην διοίκηση της ομάδας αφού σύμφωνα με το σκεπτικό της έφεσης ο Τσακογιάννης «έστησε» το ματς και κάποιοι από τον ΟΦΗ τα «πήραν» έχοντας οικονομικό όφελος.

Κύριοι, ξεγυμνώνεται το σάπιο σύστημα σας. Αλήθεια, πως γίνεται να είναι ένοχος ο ΟΦΗ και να μην υπάρχει ούτε μια ένδειξη ενοχής του συλλόγου; Πως είναι δυνατόν να είναι ένοχος ο σύλλογος ενώ την ίδια ώρα δεν αποδεικνύεται από πουθενά αυτή η ιστορία.

Όλα αυτά που έχουν προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες ξεγυμνώνουν ένα σάπιο σύστημα που αναδεικνύει και την ανικανότητα όλων εκείνων που διαφεντεύουν τις τύχες του. Δεν είναι τυχαίο ότι βρισκόμαστε στις 4 Οκτωβρίου και επικρατεί αυτό το χάλι σε όλες τις κατηγορίες! Πείτε μου σε ποια άλλη χώρα θα μπορούσαν να γίνουν αυτά τα πράγματα; Μόνο από ανίκανους ανθρώπους.

Και ο ΟΦΗ πληρώνει την ανικανότητα τους αλλά και την σκοπιμότητα όλων εκείνων που κρύβουν μεθοδεύσεις εις βάρος της ομάδας. Ας έρθει λοιπόν και η τρίτη ΣΦΑΛΙΑΡΑ να ηρεμήσουν μια και καλή…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

5 σχόλια

  1. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΑΝΩΛΙΟ ΜΑΣ…ΠΕΣΤΑ!!!!

  2. ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ PLAY OFF ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ )ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ (ΟΧΙ ΚΑΘΕ2 ΜΕΡΕΣ) ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ (ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΣΜΟ) ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ …………………….ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ …………….ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΣΑΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ …………..ΑΛΗΤΕΣ ΕΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

  3. Sarri i fwto einai tou fakou apo tin paidiki tou ilikia? Den exei allaksei kai poly!!!!

  4. etsi mpravo manoliw…maimoudes baze oxi aytous…auta toulaxiston einai agna zwa…oxi san tous allous..

  5. Ατυχής η φωτό Σαρρή….Ο εν λόγω κύριος είναι πιο κοντά στα τρωκτικά που ζουν στους υπονόμους….οι χιμπατζήδες είναι συμπαθέστατα ζώα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × 2 =