Καλώς τα παιδιά, καλώς τα 3 – 0!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τη νέα «μάχη» που θα δώσει στην ΕΠΟ και περιγράφει πως αυτές οι ιστορίες συσπειρώνουν τον κόσμο του ΟΦΗ.

Ακατάπαυστα σκοράρει ο ΟΦΗ εις βάρος της ΕΠΟ το φετινό καλοκαίρι και ετοιμάζεται να πετύχει ακόμα ένα γκολ μετά την έφεση – ΣΚΑΝΔΑΛΟ των αθλητικών εισαγγελέων. Ήδη, ο ΟΦΗ είχε κάνει το 1 – 0 στην αρχή του αγώνα με το θέμα της αδειοδότησης και μετά «πέταξε» το δεύτερο «παστέλι» με την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια! «Καλώς τα παιδιά, καλώς τα 3 – 0» που λέει και ο μέγας Νίκος Αλέφαντος.

Γιατί, η ΕΠΟ πρόκειται να υποστεί ακόμα μια ταπεινωτική ήττα μετά τις τελευταίες εξελίξεις αφού αυτό που έκαναν οι κύριοι Φάκος και Αντωνακάκης δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Πως δηλαδή διαρρέουν ότι «οι εισαγγελείς δεν πείστηκαν από την αθωότητα του ΟΦΗ αφού υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία;»

Όπως τα «ενοχοποιητικά στοιχεία» που ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΑΝ την Παρασκευή; Όπως η δήλωση του Αλέξη Κούγια αλλά και η παρουσία των Μαχλά, Κουράκη, Ξημέρη που ταπείνωσαν τις υπόγειες ενέργειες όλων αυτών που φροντίζουν να διασύρουν το όνομα του ΟΦΗ εδώ και αρκετό καιρό.

Εγώ δεν ανησυχώ, όπως δεν ανησυχούσα και την προηγούμενη εβδομάδα. Η υπόθεση είναι αστεία και για γέλια. Μα, για πολλά γέλια. Και από την στιγμή που δεν υπάρχει τίποτα απολύτως, είναι δεδομένο ότι ο ΟΦΗ θα δικαιωθεί στην δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Όμως, αν θέλετε και την ταπεινή μου άποψη ο ΟΦΗ δεν πρέπει να καθίσει άλλο με «σταυρωμένα χέρια». Θα πρέπει να βγει στην αντεπίθεση και να απαντήσει με μηνύσεις αλλά και αγωγές αποζημίωσης ώστε να δικαιωθεί και ΗΘΙΚΑ. Τι να το κάνουν στον ΟΦΗ, απλά αν η ομάδα έχει δίκιο και δεν δικαιωθεί και στον ηθικό τομέα; Γιατί το όνομα του ΟΦΗ συνεχίζει να διασύρεται όπως και εκείνο του Νίκου Μαχλά βάζοντας τον δίπλα σε στοιχεία… ύποπτα και περίεργα.

Μέσα από αυτήν την ιστορία βγαίνει όμως και ένα πολύ ΘΕΤΙΚΟ στοιχείο: Ο κόσμος συσπειρώνεται γύρω από την ομάδα και γίνεται το τείχος προστασίας της. Όποιος βρέθηκε το Σάββατο στο «Γεντί Κουλέ» κατάλαβε πολλά.

Και είμαι σίγουρος ότι αυτή η υπόθεση θα έχει ακόμα μεγαλύτερα κέρδη για τον ΟΦΗ γιατί ο κόσμος θα γίνει ξανά μια γροθιά που δεν θα αφήσει κανέναν να πειράξει την ομάδα…

Τα επόμενα ακολουθούν και όλοι ετοιμαζόμαστε για το πάρτι του 3ου γκολ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

16 σχόλια

  1. GKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL ETSI RE ALHTES THA FWNAZW!!! OLOUS THA SAS SKISOUME,ENTOS KAI EKTOS AGWNISTIKOU XWROU!! GKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL

  2. einai oloi tous PELATES Manwlh!!!!! OLOI PELATES! elate!!! sas perimenoume!

  3. ena gkol….duo gkol…tria gkol…..ama baloume kanena autogkol ta trexoume kai den tha ftanoumeeee….

  4. Όμως, αν θέλετε και την ταπεινή μου άποψη ο ΟΦΗ δεν πρέπει να καθίσει άλλο με «σταυρωμένα χέρια». Θα πρέπει να βγει στην αντεπίθεση και να απαντήσει με μηνύσεις αλλά και αγωγές αποζημίωσης ώστε να δικαιωθεί και ΗΘΙΚΑ. Τι να το κάνουν στον ΟΦΗ, απλά αν η ομάδα έχει δίκιο και δεν δικαιωθεί και στον ηθικό τομέα; Γιατί το όνομα του ΟΦΗ συνεχίζει να διασύρεται όπως και εκείνο του Νίκου Μαχλά βάζοντας τον δίπλα σε στοιχεία… ύποπτα και περίεργα. ….Αυτό τα λέει όλα!!!ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ!!!!!

  5. Μαζί ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ και όσες φορές χρειαστεί…όπως πάντα,ενωμένοι συσπειρωμένοι μια γροθιά να τους δείξουμε ΚΑΙ ΠΑΛΙ και να τους θυμίσουμε ΚΑΙ ΠΑΛΙ ποιος είναι ο ΟΦΗ και ο κόσμος του.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
    Αφήστε μας ήσυχους επιτέλους.

    ΟΦΗ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και ας τον πολεμάτε.

  6. ΜΑΝΩΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ <>. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ. Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΠΙΛΑΒΙΟΥ Ο ΧΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SPORDAY ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΩ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ??? ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ?? ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ????? ΚΑΙ ΑΝ Ο ΜΑΧΛΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΩΜΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.. ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΛΟΓΟΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟΝ ΠΙΛΑΒΙΟ ΤΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΧΑΜΕ??? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ?

  7. simfono me ton giannh kai tha ksanarotiso .sthn periptosh pou mas thn exoun stimenh kai vgaloun mia arnitikh apofash skandalo o ofh exei alla dikastika perithoria h tha eine mia kai ekso?me ta lamogia pote den tha isixasoume…

  8. Ο Χελακης που εκανε μπιζνες με το προσωπο-βιτρινα της Ηλιουπολης,τον προεδρο της,αφου ο Τσακογιαννης ηταν απλα μεγαλομετοχος.Κι τοσα χρονια μη πει κανεις πως δεν ηξερε τι παιζοταν με το αλλο φιλαρακι του Μπεο,που τον εγλυφε με καθε μεσο,ραδιοφωνο,εφημεριδες,σαιτς.Κι οχι μονο με τον Μπεο.
    Ας σημειωθει επισης οτι μαρτυρας υπερασπισης του Μπεου ειναι ο Πιλαβιος.Αυτο τα λεει ολα!

  9. αυτοι θελουν να μας τρεχουνε συνεχως για να δημιουργουνε ενα κλιμα αμβφησβητης στην ομαδα. Δε θα σας περασει!

  10. περσυ μας σφαξανε στα μπαραζ…τωρα επιμενουν να μην παιξουμε στη σουπερκλικα με αλλους τροπους…ειναι αθλιοι αυτοι κ ολο το συστημα τους

  11. to programa pou eixan vgalh oloi oi alites pou kanoun koumanto sto elliniko podosfero eixe ton ofh sthn kaliterh periptosh sthn b ethnikh.se kamia periptosh den ton eixan programatisoi gia anodo..den mporoun na to xonepsoun akoma oth tous thn ekane.na afish o maxlas ayta pou lei oth den eine stoxopioimenh h klish tou ofh .veveos kai eine stoxopioimenh me mono stoxo thn ekdikish tous.eine adistaktoi lamogia kai axristoi.epithesh se ola ta metoma apo apopse min afish h pae oute ena lepto efisixasmou…

  12. prepei na ine telios ilithioi den exigite allios.exoun gini rompa ki omos ekei sinexizoyn mexri na tous plakosi kaneis sto xylo kai na min xeroun apo pou tous irthe.athlioi tha ta xanapoume kai meta kriftite.

  13. δεν μας αφηνουν σε ησυχια τα λαμογια

  14. Μακαρι να ειναι ολα ρε μανωλο οπως τα λες!! Μακαρι! και επισης το θεμα ειναι οτι οταν σκοραρουν αυτοι θα βαλουν 5 μαζι και τελος…

  15. Το θέμα είναι μην φάμε κανένα γκολ και είναι και τρίποντο οπότε καλώς τα παιδιά 2-3……
    Παίδες τα μάτια μας 104!! Μας την έχουνε στημένη…

  16. Τα κέρδη του ΟΦΗ από το ντέρμπι με τον Εργοτέλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

12 − two =