ΜΟΥΓΚΑ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για όλους εκείνους που περίμεναν στην γωνία τον υποβιβασμό του ΟΦΗ και την… απόλυτη σιωπή που επικρατεί πλέον!

Να, λοιπόν που ήρθε η πανηγυρική δικαίωση για τον ΟΦΗ κόντρα σε όλους εκείνους που εντελώς ΦΑΙΔΡΑ φρόντιζαν να λένε ή να γράφουν δεξιά και αριστερά ότι το κατηγορητήριο δεν είναι γελοίο αλλά ιδιαίτερα σοβαρό.

Το είδαμε όλοι μας. Έπεσε σαν “τραπουλόχαρτο” εντός 45 λεπτών. Μόλις μίλησαν οι Κούγιας, Κουράκης, Ξημέρης και Μαχλάς ο ΟΦΗ δικαιώθηκε και όλα όσα ακούγονταν τις προηγούμενες ημέρες διαδίδονταν μόνο και μόνο για να τρομοκρατούν τον κόσμο.

ΜΟΥΓΚΑ λοιπόν! Ξέχασαν όλοι ότι ο ΟΦΗ είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα που κλήθηκε σε απολογία και δεν ακουγόταν ΚΑΝΕΝΑΣ παράγοντας της! Ξέχασαν όλοι εκείνοι ότι ο ίδιος ο Τσακογιάννης έλεγε ότι είναι ΚΑΘΑΡΟ το παιχνίδι! Ξέχασαν όλοι ότι ο ΟΦΗ δεν έχει μεγαλομέτοχος αλλά μόνο μετόχους. Χιλιάδες ανώνυμους φιλάθλους του που έχουν τρέξει στις  τράπεζες για να πάρουν μετοχές και να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

ΜΟΥΓΚΑ λοιπόν! Όπως αναμενόταν, ο ΟΦΗ αθωώθηκε πλήρως δίχως να εκκρεμεί καμία εις βάρος του κατηγορία. Όμως, βρέθηκαν αρκετοί που φρόντισαν να ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ το όνομα του ΟΦΗ και του Νίκου Μαχλά!

Κάποιοι που έφτασαν στο σημείο να λένε ότι απογοητεύτηκαν από τον Μαχλά γιατί δεν γνώριζε κανένας  τον  αφανή ιδιοκτήτη του ΟΦΗ! Άλλοι πάλι έλεγαν ότι ο ΟΦΗ πήγε από τους πολλούς αφανείς ιδιοκτήτες (σημ. Βαρδινογιάννηδες) στον έναν (σημ. Νύκταρης)! Τόσα ήξεραν, τόσα έλεγαν…

ΜΟΥΓΚΑ!

ΥΓ: Η σημερινή εξέλιξη ήταν για εμένα αναμενόμενη και φυσιολογική. Δεν φοβήθηκα καθόλου ότι ο ΟΦΗ μπορεί να έχει μπλεξίματα με αυτήν την ιστορία. Αντίθετα περίμενα πως και πως το τέλος αυτής της ιστορίας. Πολύ περισσότερο το ευχαριστήθηκα γιατί το Gentikoule έδειξε τον δρόμο από την πρώτη στιγμή δίχως να τρομοκρατεί τον κόσμο που καθόταν σε “αναμμένα κάρβουνα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

14 σχόλια

  1. wraios mano…!

  2. Ετσι ρε ΜΑΝΟ ετσι τους βαρεθηκα δημοσιογραφοι ΄΄κατινες΄΄ αντε ρε οφαρα χαλαλι τα ηρεμηστικα ,αυριο ολοι ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ οπως παντα

  3. Ακου μανο μου τι ασκουσα με τα αυτακια μου απο τον κυριο γεωργιου .Α.φου λεει ο κυριος εισαγγελεας αφησε τον μακη λογο ελλειπη στοιχειων σημενη οτι δεν μπορουσε να στηριξει τις κατηγοριες οποτε ειναι πολυ καλος εισαγγελεας και αφου καλεσε τον οφη εχει σημαντικα στοιχεια κατα του Συμπερασμα ο εισαγγελας λειτουργει βαση αποδειξεων και τεκμηριωμενων κατηγοριων.ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑΣ ΣΑΣ . ΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ . ΟΦΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ .

  4. se olous autous pou tromokratousan ton kosmo tou OFI ena exw na pw!!! VRE OUST!!!! pou leei k o Markakhs!!!

  5. MOUGKA OLA TA NAUAGIA ! MOUGKA OSOI THELOUN TO KAKO THS OFARAS MAS! KAI NA KANOUN AKRH ..DIOTI MOLIS H OFARA PAREI MPROS…THA TOUS PAREI SVARNA OLOUS! AXRHSTA MAIMOUNIA!

  6. έτσι σε θέλω Μανώλη. ΟΠΑΔΟ.

  7. tha prwtimousa o titlos na einai SKASMOS & SEBASMOS …

  8. ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ (ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗ S.L ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ) ΠΟΥ ΠΕΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΦΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΧΛΑ ……ΠΟΥ ΜΑΧΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ( ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΣΟ ΑΣΠΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ) .ΠΡΟΣΕΞΤΕ ………………ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΟΦΗ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΒΡΥΧΑΤΕ …….ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΥΠΑΝΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ …..ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ………ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ………ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ…………..ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΦΥΞΕΙΣ ΟΤΑΝ Η ΠΗΓΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΠΡΣΕΧΕΤΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΠΕΡΥΦΑΝΟ ……….ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ .

  9. ετσι και ΣΩΣΤΑ..ΜΟΥΓΚΑ…με μεγάλα γράμματα Ίσως επιτέλους να τα δουν και να το εμπεδώσουν και να το βάλουν καλά στο κεφάλι τους μέσα(που ήταν πάντα αδειανό ευκαιρία να αρχίσει να γεμίζει) μια για πάντα.

  10. Μπράβο Μανο πολύ ωραίο άρθρο καταπληκτικό μουγκααααααα!!!!!!!!!!!!!!

  11. Μάνο νιwθο ότι οφείλw ένα συγνwμη προς όλους τους δημοσιογράφους που ασχολήθηκαν με το θέμα Νύκταρη. Φοβήθηκα ότι θα έχουμε μεγάλες συνέπειες από αυτήν την ιστορία, ευτυχwς λανθασμένα. Συγνwμη και πάλι.

  12. M O Y Γ K Α . . . . . .

  13. ποιος ομως ειναι πισω απο την επιλεκτικη και φωτογραφικη διωξη ?
    πριν απο το παιχνιδι με τον συμπολιτη ?
    μηπως αυτοι που καταψηφιζαν οτιδηποτε ηταν υπερ του ΟΦΗ στην superleague?

  14. ti omorfi pou einai i dikaiwsi…..opws leei t sun8ima……a8ina..o ofi den pe8ainei…..giati,ka8aros ouranos..astrapes den fobatai…;)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seventeen − 14 =