Το δικό μας «ασπρόμαυρο» Σάββατο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Σαρρής περιγράφει στο blog του στο Gentikoule την ανυπομονησία που έχει εν όψει του «ασπρόμαυρου» Σαββάτου που έρχεται σε 48 ώρες και καλεί τον κόσμο για ένα ατελείωτο “ασπρόμαυρο” πάρτι.

Το ξέρω ότι όλοι έχετε αγωνία για την έκβαση της υπόθεσης με τα στημένα παιχνίδια και το μπλέξιμο που έχει δημιουργήσει στην ομάδα. Ο ΟΦΗ, ποιος ο ΟΦΗ που τον κυνηγούν θεοί και δαίμονες για χρόνια ολόκληρα, να βρίσκεται δίπλα σε Ηλιούπολη, Αστέρα Τρίπολης, ομάδες – σφραγίδες.

Να έχουν φροντίσει κάποιοι να διασύρουν το όνομα του συλλόγου κατ’ αυτόν τον τρόπο και να τον βάζουν μαζί με κάποιους άλλους που δεν έχουν τα… «φρύδια» να περάσουν ούτε έξω από το «Γεντί Κουλέ». Όμως, ας τελειώσει αυτή η ιστορία και μετά συζητάμε για την υποχρέωση της ΠΑΕ ΟΦΗ να προχωρήσει σε μηνύσεις καταθέτοντας αγωγές κατά παντός υπευθύνου για τον διασυρμό του ονόματος του συλλόγου.

Όμως, την παραπάνω ιστορία ας την αφήσουμε στην άκρη, για λίγο έστω, και να συζητήσουμε για το «ασπρόμαυρο» Σάββατο που έρχεται. Για το ΔΙΚΟ ΜΑΣ Σάββατο. Δεν σας κρύβω ότι περιμένω πως και πως αυτήν την ημέρα. Έστω και αν θα πρέπει να μικρύνω το 24ωρο για να καταφέρω να τα προλάβω όλα. Πρώτα στο ΒΑΚ για ραδιοφωνική μετάδοση στον Athletic Radio 104,2 και μετά στο «ναό» μας για το Gentikoule – έτοιμοι να περιγράψουμε τη νίκη – απάντηση επί του Εργοτέλη.

Εδώ θέλω να σταθώ σε όλους εσάς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές. Χωρίς τους χιλιάδες πιστούς του, ο ΟΦΗ δεν θα είχε αυτό το όνομα που έχει δημιουργήσει ούτε θα προκαλούσε τέτοιο δέος σε όλους εκείνους που κατά καιρούς έχουν αμφισβητήσει την δυναμική του.

Τόσο το «παλατάκι» στο ΒΑΚ, όσο το «Γεντί Κουλέ» θα πρέπει να σφύζουν από ζωή, να είναι γεμάτα και έτοιμα να αποτελέσουν την κινητήριος δύναμη του ΟΦΗ.

Στο ποδόσφαιρο, έγραψα και την Δευτέρα ότι η νίκη επί του Εργοτέλη επιβάλλεται για πολλούς και διάφορους λόγους. Τόσο για ψυχολογικούς, όσο και για αγωνιστικούς. Γιατί έρχονται δύσκολες ημέρες και πρέπει να ξεκινήσουμε την αντεπίθεση μας από το απόγευμα του Σαββάτου.

Στο μπάσκετ, οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου πέφτουν στα «βαθιά» από την πρώτη αγωνιστική κιόλας. Παίζοντας με αντίπαλο μια ομάδα που θα είναι ανταγωνίστρια για την άνοδο, ο ΟΦΗ χρειάζεται να αποδείξει από την πρεμιέρα ότι αποτελεί έναν διεκδικητή του τίτλου και όλα τα σχόλια που τον συνοδεύουν είναι πανάξια.

Διπλό πάρτι αδέρφια ετοιμάζουμε και είναι καλεσμένοι όλοι. Οι χιλιάδες φίλαθλοι του ΟΦΗ πρέπει να γεμίσουν ΒΑΚ και «Γεντί Κουλέ» ώστε να έχουμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eleven + three =