«Ο ΟΦΗ έχει έναν αφανή ιδιοκτήτη και αυτός είναι ο κόσμος του»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Σαρρής αποκαλύπτει στo blog του στο Gentikoule ποιος είναι ο πραγματικός αφανής ιδιοκτήτης του ΟΦΗ και συμβουλεύει τους αθλητικούς εισαγγελείς να περάσουν μια βόλτα από το Ηράκλειο.

Μέσα από το σκάνδαλο των στημένων αγώνων μάθαμε ορολογίες όπως «αφανής ιδιοκτήτης» αλλά και όμορφα παρατσούκλια που αναδεικνύουν την ομορφιά των παραγόντων του ελληνικού ποδόσφαιρου. Μάθαμε για τον «μπακάλη», τον «μπανάνα», τον «χοντρό» και πολλούς άλλους που διαφέντευαν το ελληνικό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να κάνουν ότι γουστάρουν.

Οι δύο αθλητικοί εισαγγελείς φρόντισαν να «βρωμίσουν» τον ΟΦΗ και να διασύρουν το όνομα του τοποθετώντας το μαζί με τα υπόλοιπα «ιερά τέρατα» του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως είναι οι Λεβαδειακός, Αγροτικός Αστέρας, Ηλιούπολη και άλλοι πολλοί…

Όμως δεν τους τα είπαν καλά γιατί ο ΟΦΗ έχει ΟΝΤΩΣ αφανή ιδιοκτήτη αλλά αυτός δεν είναι ένα πρόσωπο αλλά χιλιάδες. Ο κόσμος του και οι πιστοί του που τον ακολουθούν παντού δίχως να τον αφήσουν μόνο του ούτε στιγμή. Όλοι εκείνοι που φροντίζουν εν μέσω οικονομικής κρίσης να βγάζουν χρήματα από την τσέπη τους και να τα δίνουν στην αγαπημένη τους ομάδα.

Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ «αφανής ιδιοκτήτης» της ομάδας γιατί είναι χιλιάδες εκείνοι που έδωσαν τα χρήματα τους για να μπορέσει η ομάδα να ορθοποδήσει τα δύο τελευταία χρόνια. Μάλλον, εκεί στην Αθήνα δεν τα έμαθαν καλά και φρόντισαν να σπιλώσουν κατ’ αυτόν τον τρόπο το όνομα του ΟΦΗ.

Γιατί, ο ΟΦΗ κύριοι Φάκο και Αντωνακάκη είναι κάτι εντελώς διαφορετικό για να μπορείτε να το σπιλώνετε κατ’ αυτόν τον τρόπο διασύροντας τον σύλλογο και τοποθετώντας τον στην ίδια συνομοταξία με τα υπόλοιπα «μπουμπούκια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο ΟΦΗ πέρασε αρκετά και η τελευταία περιπέτεια που φρόντισαν να τον μπλέξουν κάποιοι, είναι δεδομένο ότι θα την ξεπεράσει αφήνοντας πίσω όλες τις δύσκολες καταστάσεις που έζησε στο παρελθόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

20 σχόλια

  1. «Ο ΟΦΗ έχει έναν αφανή ιδιοκτήτη και αυτός είναι ο κόσμος του» bravo re mano!!

  2. twra ama kinhthoume dikastika enantion autwn pou mas diasyroun to onoma sta kanalia kai stis efhmerides kai sta myala olwn,,,tha ftaime???????aei sto diaolo oi alhtes!! kai meta sou leei oti kseroun kala th douleia tous! pou einai ta stoixeia pou exoun????e????pou??????

  3. Φίλε spyros4 δεν μας ενδιαφέρει τι λένε τα κανάλια και οι φυλάδες της πλάκας. Αυτοί που έχουν υπό την προστασία τους τον Παναιτωλικό (ο οποίος απουσιάζει σκανδαλωδώς από τις διώξεις ενώ υπάρχει εμπλοκή του και στο ματς Ηλιούπολη-ΟΦΗ, αλλά και για το Ιωνικός – Παναιτωλικός) είναι για φτύσιμο. Εμείς ενημερωνόμαστε από τα δικά μας Ηρακλειώτικα Μ.Μ.Ε. Οι αλλόθρησκοι διασκέδαζαν όταν πέρυσι μας έστηνα ν στα play offs και σήμεραν θεωρούν τον περουκιακό…καθαρή ομάδα. Τέτοια λαμόγια είναι όλοι τους.

    1. kai liga les niko..kai LIGA LES!

      1. Και λιγα λεει δεν λεσ τιποτα……………….. Το κακο ειναι οτι αυτοι μου φενετε οτι ξαχνουν να βρουν ενα τρανταχτο ονομα για θυμα και νομιζαν οτι βρηκαν και η ιστορια ειναι για οσους ξερουν την 11η εντολη ….ου μπλεξεις!!!!!!!!!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΛΥΣΕΙ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΑΝ ΤΩΡΑ!!!!

  4. Δηλωνω υπευθυνα οτι δεν εχω καμμια σχεση με στημενα.

  5. Έτσι. Δόξα το Θεό έχουμε τις δικές μας εφημερίδες και site να ενημερωνόμαστε σφαιρικά για όλα τα πράγματα. Δεν πρέπει κανένας μας να στηρίζει ΜΜΕ και μεγαλοδημοσιογράφους της αθήνας.

  6. OFI… ENANTION OLON!MONO OFI,MONO KRITI

  7. tora an paroume tilefono ton kaimakami kai zitisoume protathlima sta xartia tha fteme emeis ?

    1. σωστός..επέμβαση Καιμακάμη αμέσως..

  8. Ο πρόεδρος είναι ΟΚ. Κάποιοι “φίλοι” του, όχι. Φτάνει πια με τους ανθρώπους που το παίζουν κολλητοί του προέδρου. Τα κολλητιλίκια με λάθος ανθρώπους μας διασύρανε. Είμαστε αθώοι αλλά αυτές οι συναναστροφές μας εκθέτουν, ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;
    Άνθρωποι με ύποπτο παρελθόν στη νύχτα, άνθρωποι με διαπλοκές στα ΜΜΕ και εσχάτως υπάλληλοι του Μαρινάκη δεν έχουν δουλειά στον ΟΦΗ.

  9. ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΩ ΜΙΑ ΜΥΝΗΣΑΡΑ ΜΕΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΡΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΜΕΝΩΝ ΡΙΧΩΝ ΚΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΩΝ?????

  10. σιγά ρε άνρωπε μύγα…!!!!
    από τη μύτη μου βγήκε ο καφες!

    1. ρε συ γιατι με απεβαλλες απο τη μυτη σου;

  11. o άνθρωπος μύγα-4-
    Xaxaxaxaxa … Μην κάνεις κάτι τέτοιο … θα προκαλέσεις παγκόσμιο οικονομικό κράχ!!!
    Και τι θα ζητήσεις για αποζημίωση … απο τη στιγμή που τα χαρτιά των μετοχών ούτε για λαδόκολα σε γυρόπιτα δεν κάνουν!!!

  12. Μανο θυμασε τι σου γραψα προχτες?
    Φυσικος ηγετης του ΟΦΗ απο το 1925 εως σημερα,μοναχα ο κοσμος του…!

  13. Oi ‘kyrioi’ athlitikoi dikastes otan tous legane gia beo kai pswmiadi elegan oti koitaxte na deite mporei autoi oi kyrioi na diwkontai gia poinika adikimata alla emeis eimaste athlitiki dikaiosyni kai mporoume na tous askisoume diwksi me vasi ton peitharxiko kwdika.
    PEITHARXIKI DIWKSI STON AFANI IDIOKTITI TOU OFI!!!! Diwksi ws ti? Auta einai karagiozilikia, den einai katigories alla koutsobolia san auta tis tatiannas. Ton mono afani pou kserw itan o superman pou ekane dipli zwi. An dextw omws tin iliothitita tis peitharxikis diwksis se atomo ektos podosfairou ws afani idioktiti, otan o ofi eixe ontws afani idioktiti giati den tou askithike peitharxiki diwksi efoson dioikouse kai alli omada stin ellada autos o idioktitis? Episis thelw na rwtisw an i diwksi ofeiletai stis tilefwnikes ypoklopes, giati stis idies ebleketai o panaitwlikos h’ stis listes tis uefa pou figourarei stis prwtes theseis i kerkyra h’ mipws stis listes tou sdoe gia tis trapezikes synallages pou pali figourarei to onoma tou kyriou kalogianni AFANI IDIOKTITI TIS KERKYRAS? Pou einai loipon i kerkyra kai o panaitwlikos?
    Den goustarw na ypotimoun tin noimosyni mou, anthrwpoi pou apodeiknyoun oti o deiktis noimosynis tous einai katw apo to meso oro…Episis einai lypiro pou prwin dikastikoi geloiopiountai me auton ton tropo.Mynisi theloun gia na isiwsoun oloi tous….

  14. μακαρι να ειναι ετσι μανο…. εγω ομως ξερω οτι εχω δωσει γυρω στα 150€ σε μετοχες, και δεν εχω ουτε ενα χαρτι να το λεει… Δεν το λες αυτο για τα λεφτα, απλα για να εκφρασω τον προβληματισμο μου!

    1. δεν το λεω*

  15. μα τι λέτε ρε σείς?ποιός κόσμος?στη μπουρζουαζία που ονομάζεται ελλάντα το 2011 οι εισαγγελείς έκριναν μέσω ίντερνετ ότι ο ΟΦΗ έχει αφανή μεγαλομέτοχο,ιδιοκτήτη ή πρόεδρο κάτι αφανές δηλαδή απροσδιόριστο αλλά μέσω ίντερνετ αποφάσισαν ότι έχει..μην τους τη χαλάτε..
    απομένει τώρα να μας δικάσουν..
    αναρωτιέμαι που?κι αυτό στο διαδίκτιο θα γίνει??στο facebook στο twitter ή κάπου αλλού?δυστυχώς λεφτά τελικά δεν υπάρχουν αλλά από ιστότοπους άλλο τίποτα να φαν κι οι κότες?
    α ρε έρμη δήθεν χώρα πως σε κατέντησαν..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one + seventeen =