Έχουμε επιβιώσει από τόσα… Θα γλυτώσουμε και από αυτό!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την καθημερινή μάχη επιβίωσης που δίνει ο ΟΦΗ καθημερινά αλλά και για την πεποίθηση του ότι η ομάδα θα βγει ξανά δυνατή μέσα από αυτές τις δυσκολίες.

Έχουν συμβεί τόσα τις τελευταίες εβδομάδες που δεν ξέρω από που θα ξεκινήσω και από που θα τελειώσω το κείμενο μου. Και βέβαια για τι να πρωτογράψω. Όμως, στο τέλος καταλήγω πάντα σε ένα σημείο. Ότι ο ΟΦΗ δίνει μάχες καθημερινά και όποιος ασχολείται με αυτήν την ομάδα δεν πρόκειται να πλήξει ούτε ένα δευτερόλεπτο. Είτε είναι φίλαθλος, είτε είναι δημοσιογράφος – ένα είναι σίγουρο – ότι καθημερινά θα έχει να ασχολείται με κάτι.

“Ρε Μανώλη τι γίνεται με αυτήν την ομάδα και δεν πρόκειται να ηρεμήσουμε ποτέ;” μου είπε ένας ακροατής χθες το απόγευμα στον Athletic Radio. Τι να του απαντήσω ή τι θα μπορούσα να του πω; Η πρώτη αντίδραση μου ήταν να γελάσω. Όχι για να τον κοροϊδέψω αλλά επειδή σκέφτηκα πόσο δίκιο έχει. Πράγματι, ο ΟΦΗ έχει τραβήξει τόσα τα τελευταία χρόνια που λίγες ομάδες στην Ελλάδα τα έχουν περάσει.

Και αν ο κόσμος του δεν ήταν ο θεματοφύλακας της ιστορίας του και να βρίσκεται στην γωνία προκειμένου να τον προστατεύσει, είμαι σίγουρος ότι θα τραβούσε πολλά χειρότερα και θα βυθιζόταν στην ανυποληψία. Αλλά, αυτό το στοιχείο κάνει και την διαφορά κατατάσσοντας τον ΟΦΗ στους μεγάλους και όχι στους μικρομεσαίους. Αν άλλη ομάδα είχε τραβήξει τα ίδια, είμαι σίγουρος ότι θα βρισκόταν ανάμεσα στα όρια της διάλυσης και του αφανισμού.

Έχουμε επιβιώσει από τόσες κακουχίες, τόσες δυσκολίες που πολλές φορές ο ΟΦΗ βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού. Και ακόμα δεν έχει ξεφύγει. Οι μάχες θα δίνονται συνεχώς και δεν θα τελειώσουν μέχρι η ομάδα να βρεθεί στον ίσιο δρόμο.

Κάτι για το οποίο είμαι βέβαιος ότι θα γίνει…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

6 σχόλια

  1. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΟΠΕΛΙΟΥ;;;;;

    Είναι χειρότερο σήμα του ΟΦΗ που έχω δει στη ζωή μου!!!

  2. Μαλον μονο του το ζωγραφισε, δεν εξηγειται αλλιως. Ειναι αισχρο!

  3. Πες σου ρε συ πως γινεται να το ζωγραφισε μονος του; LOL

  4. τς τς τς δουλειές του ποδαριού είναι αυτά. Μπορεί να το κανε και με καρβουνάκι.

  5. εκεί στους Κρήτες πρέπει επιγόντως να ξεκινήσουν μαθήματα ζωγραφικής!

  6. Αλλιως να φτιαξουν σταμπες και να σφραγιζουν το σωστο σημα στο μαγουλο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × four =