Οι απαντήσεις στις δικές σας ερωτήσεις…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule απάντησε στις δικές σας ερωτήσεις εγκαινιάζοντας ένα νέο τρόπο επικοινωνίας με τους αναγνώστες του.

Αναλυτικά όσα e-mail στείλατε…

Κώστας

Μανο καλημερα!! Διαβασα πριν λιγο οτι ο κασμεριδης και ο σταυρακακης κατεθεσαν προσφυγες εναντιον της ομαδας για οφειλες απεναντι τους. αληθευει??

Αληθεύει φίλε. Πάντα είμαι υπέρ των εργαζομένων και του δικαιώματος τους να διεκδικούν τα χρήματα για τα οποία έχουν δουλέψει. Ίσως στις περιπτώσεις τους να είχε γίνει μια καλύτερη προσέγγιση ώστε να μην φτάσουν οι δύο παίκτες στα άκρα όμως και εκείνοι πιστεύω ότι θα μπορούσαν να δείξουν μεγαλύτερη υπομονή ώστε να μην διεκδικήσουν τα χρήματα τους μέσα από τις προσφυγές…

Γεία σου Μανώλη Σαρρή.

Θέλω να σε ρωτήσω ποια είναι η σύνθεση και τα ποσοστά των μετόχων στην ΠΑΕ ΟΦΗ;

Ευχαριστώ,
Θοδωρής Αλδάκος.

Γεια του Θοδωρή. Πολύ εύστοχη η ερώτηση σου. Αυτήν την στιγμή μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι ο Ερασιτέχνης με ένα ποσοστό της τάξης του 22%. Από εκεί και πέρα υπήρχαν αρκετοί επιχειρηματίες που είχαν πάρει μετοχές με ανώτατο ποσό αυτό των 150.000 ευρώ. Πολλοί εξ’ αυτών, τις χάρισαν αφού δεν είχαν καμία σχέση με τον ΟΦΗ απλά τις αγόρασαν επειδή ήθελαν να βοηθήσουν την προσπάθεια που ξεκινούσε το 2009. Η σύνθεση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΟΦΗ απαρτίζεται από χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας που έχουν αγοράσει μετοχές και κατά συνέπεια είναι δύσκολο να σου πω πως αυτή ορίζεται…

γεια σου χωριανε, ο μανωλης ο κοντογιαννης ειμαι απο το λασιθι….. ολα καλα; να ζησετε κι ολας που δεν στα ειπα…. εγω εχω να ρωτησω…. τι γινετε με τις μετοχες του οφη… ποσα λεφτα χρωσταμε και αν ξερουμε που; που βρισκοντε τα οποια λεφτα βρισκοντε και τι γινετε επι της ουσιας με το ιδιοκτησιακο…; θα καθαρισουμε επιτελους η θα περιμενουμε τον βατσινα να μας κανει χαρες με αναβολες στις επιταγες;

Καταρχήν ευχαριστώ Μανώλη για τις ευχές σου. Από εκεί και πέρα, το άνοιγμα του ΟΦΗ προσδιορίζεται στα7 εκ.ευρώ με αυτό το ποσό να περιλαμβάνει τα πάντα! Προσφυγές, οφειλές προς πρώην και νυν ποδοσφαιριστές αλλά και υποχρεώσεις προς ΙΚΑ, εφορία και τα λοιπά… Οι μετοχές του ΟΦΗ είναι διασκορπισμένες προς τον κόσμο της ομάδας και επιχειρηματίες που έχουν αγοράσει με ποσά της τάξης των 100.000 ευρώ και 150.000 ευρώ. Όλα τα λεφτά που μπαίνουν στον ΟΦΗ βγαίνουν αμέσως από τα ταμεία της ομάδας προκειμένου να καλυφθούν οι υποχρεώσεις της και πίστεψε με είναι τεράστιες λόγω των αμαρτιών του παρελθόντος. Ο ΟΦΗ για να καθαρίσει θα πρέπει να ακολουθήσει μια πολιτική λιτότητας για τα επόμενα 3 – 4 χρόνια προκειμένου να είναι υγιής και αυτοδύναμος.

Io s

Δεδομένων των οικονομικών συνθηκών, των συμφωνιών που έχουν ή δεν έχουν γίνει με επιχειρήσεις για διαφημιστικά και χορηγίες και δεδομένου ότι όλοι έχουν αρχίσει να ζητάνε τα χρωστούμενα, πόσο πιθανό είναι να μπορούμε να κάνουμε πραγματικά καλές μεταγραφές (μεταγραφές με παίκτες αξίας); Άποψη μου, θα παίξουμε με ομάδα κατώτερη της κατηγορίας και αν σωθούμε έχει καλώς, αν όχι ανεβαίνουμε πάλι του χρόνου.

Φίλε μου, δεν χρειάζεται να έρθει κάποιο «βαρύ» όνομα για να γίνουν μεταγραφές αξίας. Αυτές μπορούν να γίνουν και με παίκτες που δεν είναι «πρώτα βιολιά» και για αυτόν τον λόγο στον ΟΦΗ ξεψαχνίζουν κάθε περίπτωση. Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου ότι ο ΟΦΗ παίζει με ομάδα κατώτερη της κατηγορίας. Πίστεψε με υπάρχουν πολύ χειρότερες ομάδες.

Βάγγος

Μανώλη οι προσφυγές που γίνονται ή θα γίνουν, επηρεάζουν την αδειοδότηση για την επόμενη χρονιά;

Αν δεν τις προσέξουν στην ομάδα, θα την επηρεάσουν και πολύ άσχημα. Όμως, ήδη Βάγγο στον ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει να προετοιμάζουν το έδαφος ώστε τον Μάιο να μην τραβήξουμε αυτά που περάσαμε το φετινό καλοκαίρι.

Γιάννης

Τι έχεις να πεις για την προσφυγή του Κασμερίδη;

Πιστεύω ότι στον ΟΦΗ δεν χειρίστηκαν το θέμα και με τον καλύτερο τρόπο. Όπως, επίσης πιστεύω ότι και ο Κασμερίδης θα μπορούσε να βρει την λύση και να μην φτάσει στο σημείο να κάνει προσφυγή.

ΟΦΑΚΙ

Πιστεύεις ότι ο ΟΦΗ θα σωθεί φέτος ή έχει ομάδα για να βγάλει ίσα – ίσα την χρονιά;

Πιστεύω ότι θα σωθεί. Και άνετα μάλιστα…

Κώστας


Μανώλη καλησπέρα, πιστεύεις ότι έγιναν λάθη στην μεταγραφική περίοδο και η ομάδα τρέχει να ψωνίσει την τελευταία στιγμή;

Δεν νομίζω ότι έγιναν λάθη γιατί πολύ απλά είδαμε τον ΟΦΗ να κινείται βάσει ενός πλάνου και όχι τρέχοντας να πάρει ότι κυκλοφορούσε στην αγορά απλά και μόνο επειδή ήθελε παίκτες. Άλλωστε, είμαστε σε τέτοια περίοδο που υπάρχουν αρκετοί και καλοί παίκτες.

Νίκος

Με τον Μάντζιο τι γίνεται; Θα τον πάρουμε;

Προς το παρόν δεν τίθεται θέμα Μάντζιου. Αν προκύψει στην συνέχεια, θα το δούμε μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

Δημήτρης

Γιατί δεν παίρνουμε τον Μπεζάρες αφού ψάχνουμε αμυντικό χαφ; Είναι και ΟΦΑΡΑ!

ΟΦΑΡΑ είναι ο Μπεζάρες αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνει ο ΟΦΗ.

Αλάνι -4-

Σαρρή τι πιστεύεις για Σουμπίνιο;

Πολύ καλός παίκτης αλλά εγώ δεν είμαι από εκείνους που ενθουσιάζονται έτσι γρήγορα. Θέλω να τον δω σε διάρκεια τι μπορεί να προσφέρει γιατί ο ΟΦΗ δεν είναι ούτε Εθνικός, ούτε Πανσερραϊκός. Πάντως, αυτός ο παίκτης μπορεί να κάνει «παπάδες» στο «Γεντί Κουλέ».

Αλέξανδρος

Κύριε Σαρρή πόσες μεταγραφές σκοπεύει να κάνει ο ΟΦΗ;

Τρεις. Έναν αμυντικό χαφ, ένας ακραίος μεσοεπιθετικός και ένας φορ περιοχής.

Γιάννης

Κοιτάζουμε παίκτες από Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου

Ναι, αλλά με προσοχή γιατί ακόμα δεν ξέρει κανένας τι πρόκειται να γίνει.

Νίκος

Ποια είναι η άποψη σου για το θέμα του Μπερνς;

Νικόλα, πιστεύω ότι το «ναυάγιο» της μεταγραφής του οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην ΑΕΚ. Ο παίκτης είχε συμφωνήσει με τον ΟΦΗ όμως τα 170 χιλιάρικα που οφείλονταν σε εκείνον ήταν πολλά για να τα χαρίσει. Η ΑΕΚ λεφτά δεν είχε και κατά συνέπεια της έμεινε ο παίκτης «αμανάτι».

Προδότης

Τα βάζετε με τον Βατσινά όλοι σας όμως δεν έχω δει κανέναν δημοσιογράφο να τα χώνει στον Κουράκη και τον Μαχλά που τον κοροϊδεύουν.

Όσον αφορά εμένα, το έχω επαναλάβει φίλε μου. Ότι μπορεί οι αδερφοί Βατσινά να άξιζαν να πάρουν λιγότερα χρήματα γιατί το φέσι που άφησαν ήταν τεράστιο όμως η συμφωνία υπογράφτηκε και από τις δύο πλευρές. Άρα, γνώριζαν και οι μεν και οι δε τι έπρεπε να έχει γίνει. Όμως παράλληλα, οι πρώην μέτοχοι έπρεπε να έκαναν μεγαλύτερη υπομονή αντιλαμβανόμενοι το κόστος της απώλειας ανόδου προς την Σούπερ Λιγκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. ΜΑΝΟ ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΜΒΑ APPIAH???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fourteen + 7 =