Ερωταπαντήσεις…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μιας και το ζητήσατε, ας το κάνουμε…

Όσοι θέλετε, μπορείτε να στείλετε τα e-mail σας στο [email protected] μέχρι το απόγευμα στις 20.00 και αύριο θα δείτε δημοσιευμένες όλες τις ερωτήσεις σας, απλά για την μεγαλύτερη διευκόλυνση σας μπορείτε να κάνετε ο καθένας 1 ερώτηση…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

11 σχόλια

  1. O Peiraias exei vouhksei oti erxetai kai o Xavito.

    Ksereis kati ?

    1. makari na er9ei

  2. …αν έπαιζε στην Παιανία θα τον ήθελες?…η συνεχής βοήθεια από τον Μαρινάκη δε σε βάζει σε υποψίες?…φέτος ο Ολυμπιακός έχει τρία πλοκάμια λιγότερα από πέρισυ…μήπως θέλει να αποκτήσει καινούργια???…λέω εγώ τώρα…!!!

  3. Και μετά θα βγούν τα Νεφελίμ και θα χτιστεί ο 3ος ναός στην Ιερουσαλήμ ……ποιά τα τελευταία 8 λεπτά;;;;;

  4. Δηλαδη ειμαστε τσατσοι (αυτη τη φορα του Γαυρου) για αλλη μια φορα επειδη πηραμε δανεικους? Τι σημαινει δηλαδη αυτο, οτι οταν ερθει ο γαυρος θα του δωσουμε το ματς? Παντου φαντασματα….Οτι δεν μπορουμε να παμε μπροστα με δανεικους συμφωνω…. Αλλα οι δανεικοι ειναι μια φτηνη και ευκολη λυση και μην ξεχναμε οτι ο ΟΦΗ τωρα αυτο χρειαζεται…. και οχι μουρμουρες.

  5. Egw mia erwthsh ekana !
    Ean einai alh8eia oi fimes.

    1. …κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι γίναμε τσάτσοι του γαύρου…προς θεού…με τους δανεικούς που πήραμε από τον γαύρο σίγουρα θα μπορέσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα κοιτάει στα μάτια όλες τις μεγάλες ομάδες…τουλάχιστον μέσα στο γεντί κουλέ…όταν όμως με τον γαύρο παίζομε χωρίς τους δανεικούς θα είμαστε σίγουρα αποδυναμωμένοι…δεν συμφωνείτε???…

  6. «Ο Αλέξανδρος Κασμερίδης κατέθεσε προσφυγή σε βάρος της ΠΑΕ ΟΦΗ για οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπο του και ζητάει να μείνει και ελεύθερος, ενώ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Θρασύβουλο.»
    Αυτό πάλι πως σας φάινεται;

    1. αναμενόμενο και δίκαιο.

  7. υπαρχει καποιος να μας πει για την προσφορα της παε στον μπαμογκο?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × five =