Ανδρεάδης: “Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να δει το νέο ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

“Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, για να δεί ένα νέο ΟΦΗ” τονίζει ο πολύπειρος κεντρικός του ΟΦΗ, Ανδρέας Ανδρεάδης, για τη “ναυμαχία” του ΟΦΗ, με τον Φοίνικα Σύρου, που θα γίνει το Σάββατο (19/10, 5μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

“Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και εβδομάδα, με την εβδομάδα γίνεται καλύτερη” ανέφερε ο κεντρικός του ΟΦΗ, μιλώντας στο ofivolleyball.gr.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Ανδρέα Ανδρεάδη:

“Πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις. Η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη.Τα τελευταία δείγματα είναι ενθαρρυντικά. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και εβδομάδα, με την εβδομάδα γίνεται καλύτερη. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να δεί ένα νέο ΟΦΗ. Να δεί ότι παίζουμε ωραίο βόλεϊ. Ευελπιστώ ότι θα πάρουμε τη νίκη”.

Για το γεγονός, ότι ΟΦΗ και Σύρος, αναμετρήθηκαν πριν απο λίγες μέρες στο τουρνουά της Πελοποννήσου με τον ΟΦΗ νικητή με 3-0, ο Ανδρεάδης, ανέφερε ότι “άλλο τα φιλικά, αλλο τα επίσημα παιχνίδια. Μπαίνει το άγχος, μπαίνει το πρέπει. Εμείς είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Η Σύρος είναι μια καλή ομάδα.Έχει αλλάξει σε σχέση με πέρυσι. Πιστεύω ότι έχουμε το αβαντάζ και πρέπει να το αποδείξουμε, μέσα στο γήπεδο”.

Στην φωτογραφία, ο Ανδρέας Ανδρεάδης (δεξιά), με τους συμπαίκτες του, στον ΟΦΗ, Μιχαίλοβιτς, Λέσκοφ και Καφαντάρη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook