Καλμαζίδης: “Χρήσιμα παιχνίδια για συμπεράσματα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

“Χρήσιμα παιχνίδια” χαρακτήρισε ο προπονητής του ΟΦΗ Γιάννης Καλμαζίδης, τα φιλικά που έδωσε ο ΟΦΗ στο Ρέθυμνο, το τουρνουά που διοργάνωσε στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη”, ο ν.ΟΠΕΡ.

Ο ΟΦΗ με δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με Πανιώνιο (3-0) και ν.ΟΠΕ Ρεθύμνου (3-0), κατέκτησε το τουρνουά και ο τεχνικός του ΟΦΗ, ανέφερε μιλώντας στην κάμερα των διοργανωτών ότι “όλα τα παιχνίδια αυτήν την εποχή, είναι χρήσιμα, γιατί προσπαθούμε να δούμε τις ατέλειες μας. Να δούμε σε ποια σημεία πρέπει να δουλεύουμε περισσότερο και να γίνουμε καλύτεροι. Για μας ήταν χρήσιμα τα συμπεράσματα, αν και υπήρχε μια διαφορά δυναμικότητας στις ομάδες. Ευχαριστούμε την ομάδα του Ρεθύμνου για την πρόσκληση και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους. Γιατί να μην ανέβει περισσότερο η Κρήτη, ακόμα ψηλότερα, στο βόλεϊ. Το έχει παίξει στο παρελθόν., Ελπίζουμε μέσα απο την προσπάθεια που κάνουμε και εμείς να βοηθήσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση”.

Ο ακραίος του ΟΦΗ, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, ανέφερε με τη σειρά του, πως “είναι πολύ σημαντικό για όλους μας, σε αυτήν την περίοδο προετοιμασίας, να κάνουμε παιχνίδια. Είχαμε πολύ καλή φιλοξενία απο την ομάδα του Ρεθύμνου. Η ομάδα έχει ενισχυθεί και της εύχομαι καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της. Εμείς προετοιμαζόμαστε, θέλουμε να βρούμε τα πατήματα μας, να βρεθούμε όλοι μαζί και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά για την ομάδα μας”.

O ΟΦΗ πλέον, στρέφει την προσοχή του, στο δυνατό τουρνουά που θα γίνει στο Αίγιο, όπου θα ανταγωνιστεί απο τις 9-11 Οκτωβρίου, ομάδες της Volley League, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, ο Μίλωνας και ο Φοίνικας Σύρου, πριν μπεί στα επίσημα παιχνίδια, για το Λιγκ Κάπ και για το πρωτάθλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook