Πάντα στο πλευρό του ΟΦΗ ένας μεγάλος Ομιλίτης: Τα πρώτα διαρκείας του βόλει από τον Γιάννη Αδάμη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένας άνθρωπος που είναι γνωστός σε όλη την πόλη για την αιώνια αγάπη του για τον ΟΦΗ, είναι δίπλα και στο τμήμα βόλεϊ παίρνοντας τα πρώτα τέσσερα διαρκείας.

“Κάνει μεγάλη προσπάθεια το βόλεϊ του ΟΦΗ και μπορώ να πώ ότι πέρσι το απόλαυσα. Μακάρι να ζήσουμε και φέτος ανάλογες στιγμές, σε ένα γεμάτο γήπεδο και να πανηγυρίσουμε με την ομάδα μας. Η προσπάθεια που κάνει ο πρόεδρος Γιάννης Δανδάλης είναι συγκινητική και πρέπει όλοι μαζί να την στηρίξουμε” ανέφερε ο Γιάννης Αδάμης.

Η ενημέρωση του ΤΑΑ ΟΦΗ

Τα πρώτα 4 διαρκείας της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, που επέστρεψε φέτος στην μεγάλη κατηγορία, πήρε ο θρυλικός παράγοντας του ΟΦΗ Γιάννης Αδάμης.

Αν και ποδοσφαιρικός, ο πολυ αγαπητός παράγοντας της οικογένειας του ΟΦΗ, παρακολούθησε πέρσι τους τελικούς ανόδου της ομάδας βόλεϊ με τον Πανιώνιο, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου και έμεινε εντυπωσιασμένος απο την ατμόσφαιρα, αλλά και το άθλημα του βόλεϊ.Ετσι, έσπευσε φέτος απο τους πρώτους για να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας, απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και να σταθεί στο πλευρό της ομάδας.

Στην φωτογραφία, ο Γιάννης Αδάμης, με τον γαμπρό του, Αλέξανδρο Σηφάκη, που έχει και αυτός το…μικρόβιο του ΟΦΗ και θα παρακολουθούν φέτος μαζί, τα παιχνίδια της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, στο “παλατάκι” του ΒΑΚ.

Τα εισιτήρια της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, διατίθενται καθημερινά απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, γήπεδο Θόδωρος Βαρδινογιάννης, πίσω απο τη Θύρα 1), αλλά και στην μπουτίκ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Πληροφορίες στο τηλέφωνο, 2810-311525).

Τα εισιτήρια διαρκείας τιμώνται 120 ευρώ και περιλαμβάνουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ΟΦΗ, για την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα (Volley League), το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και το Κύπελλο Ελλάδος.

Για τους φιλάθλους, που θα προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας, μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, υπάρχει έκπτωση 20% στην αρχική τιμή.

Παράλληλα, υπάρχει εισιτήριο διαρκείας για τους οργανωμένους συνδέσμους, το οποίο κοστίζει 60 ευρώ.

Και εδώ, υπάρχει έκπτωση 20% για τους φιλάθλους, που θα προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους, μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook