Mε σύνθημα “επιστροφή στα σαλόνια” κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με σύνθημα τη φράση “επιστροφή στα σαλόνια!” και “ελάτε μαζί μας, να γράψουμε ιστορία!” ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, για τη σεζόν 2024-25 στην Volley League.

Τα εισιτήρια διαρκείας τιμώνται 120 ευρώ και περιλαμβάνουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ΟΦΗ, για την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα (Volley League), το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και το Κύπελλο Ελλάδος.

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΟΦΗ

Για τους φιλάθλους, που θα προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας, μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, υπάρχει έκπτωση 20% στην αρχική τιμή.

Παράλληλα, υπάρχει εισιτήριο διαρκείας για τους οργανωμένους συνδέσμους, το οποίο κοστίζει 60 ευρώ.

Και εδώ, υπάρχει έκπτωση 20% για τους φιλάθλους που θα προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους, μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

Το πρωτάθλημα της Volley League ξεκινάει στις 26 Οκτωβρίου, ωστόσο η πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση του ΟΦΗ, θα είναι με το Φοίνικα Σύρου στις 19 Οκτωβρίου.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται τις επόμενες ημέρες, απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, γήπεδο Θόδωρος Βαρδινογιάννης, πίσω απο τη Θύρα 1), αλλά και στην μπουτίκ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Η ομάδα μας επέστρεψε στα σαλόνια! Ελάτε μαζί μας, να γράψουμε ιστορία!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook