Με το δεξί στα φιλικά τα κορίτσια του ΟΦΗ- Κέρδισαν τον Κύδωνα Χανίων στο κλειστό του ΒΑΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με το δεξί ξεκίνησε τα φιλικά της σεζόν, η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΟΦΗ, η οποία θέλει να πρωταγωνιστήσει, στο φετινό πρωτάθλημα της Α2.

Κέρδισε τον Κύδωνα Χανίων με 3-0 σετ, στο κλειστό γυνμαστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, ενώ οι ομαδες συμφώνησαν να παίξουν άλλα δυο σετ, τα οποία επίσης κέρδισαν τα κορίτσια του ΟΦΗ (25-12, 25-19, 25-17, 25-11, 25-18).

Το φιλικό ήταν πολύ χρήσιμο για συμπεράσματα, για τον προπονητή του ΟΦΗ Νίκο Προύφα, απέναντι στην αξιόλογη ομάδα των Χανίων, η οποία επίσης θα αγωνιστεί στην Α2 γυναικών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, ο τεχνικός του ΟΦΗ, χρησιμοποίησε 18 αθλήτριες συνολικά απο τις ομάδες Γυναικών και Νεανίδων του ΟΦΗ.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο, τα κορίτσια του ΟΦΗ, ανεβαίνουν στην Αθήνα, για δυο ακόμη δυνατά φιλικά με Παπάγου και Ηλιούπολη.

Οπως τόνισε ο Νίκος Προύφας, για την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό με τον Κύδωνα Χανίων: “Δοκιμάσαμε αρκετά σχήματα και δωσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες, ώστε να βρούμε σταδιακά τον ρυθμό μας. Η ομάδα συμπληρώνει ένα μήνα προετοιμασίας και δουλεύει σκληρά καθημερινά, ώστε να βρει την απαραίτητη συνοχή. Είμαστε ευχαριστημένοι από την πρώτη εικόνα της ομάδας και θα συνεχίσουμε στα επόμενα φιλικά να δουλέψουμε περισσότερο στο κομμάτι της τακτικής. Την επόμενη εβδομάδα θα δώσουμε δυο ακόμη δυνατά φιλικά στην Αθήνα, με Παπάγου και Ηλιούπολη, όπου θα βγάλουμε ακόμη περισσότερα συμπεράσματα. Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του Κύδωνα και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα σεζόν”.

ΟΦΗ (Νίκος Προύφας): Μαραθοκαμπίτου, Μανάι Έλλη, Πρινιωτάκη, Ποδαρά, Guastavino, Κοζωνάκη, Φανιουδάκη Ελευθερία (λίμπερο-υποδοχή), Βερβεράκη (λίμπερο-άμυνα), Βούλγαρη, Κοσμά, Μπελενιώτη, Πιτσούλη, Μανάι Εύα, Γκιζέττη, Φανιουδάκη Νικολέτα, ΓαρεφαλΆκη, Γαραζανάκη (λΊμπερο), Βινιχάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook