Σημαντικές εμπειρίες για τους παίδες του ΟΦΗ στο Αίγιο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι εμπειρίες και τα δυνατά παιχνίδια, ήταν το μεγάλο κέρδος, για την παιδική ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, που συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά, που διοργάνωσε η ΕΣΑΠ, στο Αίγιο.

Ο ΟΦΗ έδωσε δυο παιχνίδια με τη Lulin Βουλγαρίας και τον Αθλο Ορεστιάδας, απο τους οποίους ηττήθηκε με 3-0 και 3-1, ωστόσο, οι εμπειρίες που κέρδισαν οι αθλητές του ΟΦΗ, ήταν το μεγάλο κέρδος, απο αυτό το τουρνουά, στο οποίο συμμετείχαν ομάδες της Volley League και δυο ομάδες της Βουλγαρίας.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, συνόδευσε τα παιδιά του ΟΦΗ στο Αίγιο και το αθλητικό κέντρο Semantron, όπου έγιναν οι αγώνες.

Οπως δήλωσε στην κάμερα της ΕΣΑΠ o πρόεδρος του ΟΦΗ  “απο την πρώτη στιγμή που έπεσε η ιδέα, ήμουν υπέρμαχος. Όταν λέμε ότι υπάρχει πρόβλημα στο ανδρικό βόλεϊ, θα πρέπει να κάνουμε ο καθένας απο τη μεριά του, το κάτι παραπάνω, για να βοηθήσουμε.

Είπα στα παιδιά, ότι θα πάμε στο Αίγιο, να παίξουμε με τις ομάδες της Volley League, ενώ παίξαμε και με μια Βουλγάρικη ομάδα υψηλού επιπέδου. Πρέπει να δίνουμε το κάτι παραπάνω στα παιδιά, ώστε να τα κρατάμε και στο βόλεϊ, αλλά και στον αθλητισμό”.

Ο προπονητής της U18 αγοριών του ΟΦΗ, Νίκος Αντωνιάδης, ανέφερε ότι “η διοργάνωση στον Αίγιο, ήταν μια πολύ σημαντική εμπειρία για μας. Ηταν όλα τέλεια και έπρεπε να γίνει. Τα παιδιά πήραν μια πολύ καλή εμπειρία και είδαν πως είναι οι άλλες ομάδες, με τα αντίστοιχα παιδιά στην ηλικία τους. Παίξαμε δυο παιχνίδια, είδαμε και το επίπεδο των ομάδων της Βουλγαρίας. Μακάρι αυτό το τουρνουά να καθιερωθεί. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον Γιάννη Δανδάλη, που ήρθε μαζί μας, δίπλα στα παιδιά και αυτό δείχνει ότι στις υποδομές εκτός απο τα κορίτσια, που τα πάμε πολύ καλά, θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και στα αγόρια. Η παρουσία του στο Αιγιο, σαν αρχηγός της αποστολής των παίδων, δείχνει πόσο σοβαρά θέλουμε να κάνουμε αυτήν την προσπάθεια”.

Ο αρχηγός της ομάδας του ΟΦΗ, Γιάννης Γωνιωτάκης, τόνισε πως “η ομάδα είναι καινούργια, φτιάχνεται τώρα. Η εμπειρία ήταν πολύ καλή. Ευχαριστούμε τον κόουτς και τον πρόεδρο”.

Στην κάμερα της ΕΣΑΠ, μίλησαν και τα υπόλοιπα παιδιά του ΟΦΗ.

Η σύνθεση του ΟΦΗ στο Αίγιο:

ΟΦΗ (Αντωνιάδης): Γωνιωτάκης, Δουλγεράκης, Σαιτάκης, Μανάι, Παρασύρης, Κορνελάκης, Τσερκεζής, Καλομοίρης.

Δείτε το αφιέρωμα της ΕΣΑΠ στην παιδική ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook