Εγκώμια Ζελιάσκοφ για τον ΟΦΗ και την παρουσία του στην Σερβία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο σπουδαίος Νίκι Ζελιάσκοφ, προπονητής της Λέφσκι Σόφιας, η οποία κατέκτησε το τουρνουά “Memorijal Velikana”, που έγινε στο Νόβι Σαντ της Σερβίας, μίλησε στο ofivolleyball.gr μετά τη νίκη της ομάδας του, επί του ΟΦΗ με 3-1 σετ.

Ο Βούλγαρος τεχνικός, πρωταθλητής με την Λέφσκι, τη χρονιά που πέρασε, χαρακτήρισε τον ΟΦΗ “καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες” και εκτίμησε ότι “θα έχει μια καλή σεζόν”.

Ο ίδιος, δεν έκρυψε την αγάπη του για την Ελλάδα, στην οποία έζησε πολλά χρόνια, ενώ όπως θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει και να δουλέψει ξανά στη χώρα μας….

Η συνέντευξη του Νίκι Ζελιάσκοφ στο ofivolleyball.gr:

-Κύριε Ζελιάσκοφ. Συγχαρητήρια για τη νίκη. Με πολύ μεγάλη χαρά σας ξαναβλέπουμε…

“Και εγώ χάρηκα πολύ. Κατ’ αρχήν θέλω να πώ καλή επιτυχία στην ομάδα του ΟΦΗ, για την σεζόν.

Είναι μια καλή ομάδα, με έμπειρους και καλούς παίκτες και πιστεύω ότι θα πάει καλά.

Τους εύχομαι καλή επιτυχία.

Είναι πάντα χαρά μας, να παίζουμε με ομάδες απο την Ελλάδα και να βρεθώ με φίλους.

Χάρηκα που βρεθήκαμε και είδα παλιούς φίλους”.

-Σας λείπει η Ελλάδα;

“Σίγουρα. Είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος απο τη ζωή μου. Δεν είναι καινούργιο να πω ότι την Ελλάδα την αγαπάω πραγματικά, όχι στα λόγια. Πέρασα φανταστικά χρόνια και έχω πολλούς φίλους. Πάντα αισθάνομαι μια ιδιαίτερη χαρά όταν έρχομαι και όταν βλέπω φίλους απο την Ελλάδα.

Είναι σαν να είμαι στην Ελλάδα. Αισθάνομαι πολύ καλά”.

-Με τον Γιάννη Καλμαζίδη, είδα πολλά χαμόγελα. Ο ΟΦΗ εμφανίστηκε κουρασμένος με τρία συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά και εσείς είστε πρωταθλητές…

“Και εμείς έχουμε τα προβλήματα μας. Έχουμε προβλήματα υγεία και ελλείψεις. Ακόμα είναι αρχή. Για μένα, η ομάδα, δεν παίζει ακόμα το καλύτερο βόλεϊ που μπορεί να παίξει. Είναι φυσιολογικό”.

-Είδαμε πάντως πολύ ταλέντο και ποιότητα…

“Εχουμε ταλέντο, καλά νέα παιδιά με καλά στοιχεία. Το κακό είναι ότι καμιά φορά κάνουμε περισσότερα λάθη απο ότι πρέπει, αλλά είναι μέσα στη δουλειά μας, να το διορθώνουμε αυτό”.

-Με το καλό κάποια στιγμή να σας ξαναδούμε στη χώρα μας…

“Εγώ, θα χαρώ πολύ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook