ΟΦΗ και OK Vojvodina έχτισαν ισχυρούς δεσμούς φιλίας στο Νοβι Σαντ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μια δυνατή φιλία, γεννήθηκε ανάμεσα στον ΟΦΗ και την OK Vojvodina, οικοδέσποινα του τουρνουά “Memorijal Velikana”, που έγινε στο Νόβι Σαντ της Σερβίας.

Η πρόσκληση στον ΟΦΗ, για συμμετοχή, για πρώτη φορά σε αυτό το διεθνές τουρνουά, αλλά και η πολυ ζεστή φιλοξενία, που επιφύλαξαν οι Σέρβοι στην Κρητική ομάδα, αποτελεί την αφορμή, για μια φιλία-συνεργασία που θα διαρκέσει.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, προσκάλεσε την OK Vojvodina, στην Κρήτη, για φιλικά παιχνίδια.

“Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα. Για μας, ήταν η πρώτη μας παρουσία σαν ομάδα, σε ένα τέτοιο τουρνουά εκτός Ελλάδος. Δεν σταματάμε εδώ, όμως. Αυτή η φιλία που χτίσαμε στο Νόβι Σαντ, θα συνεχιστεί. Θα δουν τα τεχνικά επιτελεία των ομάδων, πότε μπορούμε να ανταμώσουμε και πάλι, αυτή τη φορά στην Κρήτη” ήταν τα λόγια του Γιάννη Δανδάλη.

Η διοίκηση του ΟΦΗ, στέκεται ξεχωριστά, στην φιλοξενία απο τον αθλητικό διευθυντή της OK Vojvodina Đorđe Đurić, ο οποίος ήταν κάθε μέρα κοντά, στην αποστολή του ΟΦΗ.

Ο Đorđe Đurić συνδέεται με στενή φιλία με τον προπονητή του ΟΦΗ Γιάννη Καλμαζίδη, καθώς ήταν συμπαίκτες στον Αρη (πασαδόρος ο Καλμαζίδης, διαγώνιος ο Đurić).

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ, ευχαριστούν ακόμη την παλιά μεγάλη δόξα και μέλος της διοίκησης της OK Vojvodina, Dragan Nišić, o οποίος φιλοξένησε στο σπίτι του, στα ορεινά του Νοβι Σαντ τον πρόεδρο του ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, τον προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη και τον Γενικό Αρχηγό Δημήτρη Ζλατιλίδη, σε μια υπέροχη συνάντηση, με παλαίμαχους της OK Vojvodina, αλλά και της Εθνικής Σερβίας.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ, ξεναγήθηκαν ακόμη στα γραφεία της OK Vojvodina, απο τον Γενικό Διευθυντή του συλλόγου Nikola Salatić και την υπεύθυνη μάρκετινγκ Tatjana Marovski, είδαν απο κοντά τις εγκαταστάσεις της Σέρβικης ομάδας και αντάλλαξαν αναμνηστικά.

“Να ξέρετε ότι στην Ελλάδα, πέρα απο τους πολλούς φίλους που ήδη έχετε, θα έχετε πλέον και εμάς, όλη την ομάδα του ΟΦΗ απο την Κρήτη. Σας περιμένουμε σύντομα, στο νησί μας. Καλή αντάμωση!” αναφέρει η επιστολή που έστειλε στην OK Vojvodina, ο Οργανισμός βόλεϊ του ΟΦΗ, για να τους ευχαριστήσει για την πρόσκληση, αλλά και τη φιλοξενία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook