Καλμαζίδης: “Ενα ακόμη θετικό δείγμα για την ομάδα μας”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ως ένα ακόμη θετικό δείγμα για τον ΟΦΗ, χαρακτήρισε ο Γιάννης Καλμαζίδης, τη νίκη επί της δευτεραθλήτριας Ρουμανίας Arcada Galati με 1-3 σετ (21-25, 28-30, 26-24, 20-25).

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του ΟΦΗ, μετά απο εκείνη επί της οικοδέσποινας OK Vojvodina με 0-3 σετ (23-25, 22-25, 23-25), στο τουρνουά “Memorijal Velikana”, που διεξάγεται στο Νοβι Σαντ και ο προπονητής του ΟΦΗ, είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος, καθώς η κρητική ομάδα, κέρδισε ένα αντίπαλο με πολλούς τίτλους και μεγάλο μπάτζετ.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης, στάθηκε περισσότερο, στο καθαρό μυαλό που είχαν οι παίκτες του, στα τελειώματα των σετ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Καλμαζίδη, στο ofivolleyball.gr:

-Κόουτς, δεύτερη νίκη για τον ΟΦΗ και όπως λένε τίποτα δεν είναι τυχαίο. Και σήμερα, η εικόνα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και με υψηλό μπάτζετ, ήταν πάρα πολύ καλή…

“Ναι. Κάναμε πολύ ωραίο παιχνίδι. Η νίκη είναι απρόσμενη, μπορώ να πώ. Η ομάδα απέναντι, είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Με πολλά πρωταθλήματα και πολύ υψηλό μπάτζετ. Είχαν δυο απουσίες σήμερα, αλλά είναι μια ομάδα με πολλούς και καλούς παίκτες στο ρόστερ τους. Κάναμε νομίζω, ένα όχι πάρα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά ήμασταν ουσιαστικοί , ειδικά στα τελειώματα των σετ. Καταφέραμε και είχαμε ψυχραιμία αν και φαινόταν η κούραση στο τέλος. Στο τρίτο και το τέταρτο σετ, φάνηκε αυτό, αλλά ήμασταν δυνατοί και χαίρομαι που κάναμε αυτή τη νίκη”.

-Τι κρατάτε απο αυτό το παιχνίδι;

“Οτι μπορούμε στις κρίσιμες φάσεις, όταν είναι 20-20 ή 22-22, να έχουμε καθαρό μυαλό και να κάνουμε καλές ενέργειες.

Γιατί, όταν φτάσεις εκεί, πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να ξέρεις πως να τον διαχειριστείς.

Βέβαια, αυτά τα δυο παιχνίδια που έχουμε κάνει είναι πολύ μικρό δείγμα.

Αλλά είναι ένα ωραίο και ευχάριστο θετικό δείγμα για την ομάδα μας”.

Στην φωτογραφία, οι Γιάνννης Καλμαζίδης, Γιάννης Δανδάλης, Δημήτρης Ζλατιλίδης, Νίκος Αντωνιάδης, με στελέχη της OK Vojvodina, στην τελετή έναρξης του τουρνουά. Οι διοργανωτές, είναι απο την πρώτη στιγμή πολύ κοντά στην αποστολή του ΟΦΗ και η φιλοξενία τους, είναι υποδειγματική.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook