Video | Καλμαζίδης: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαι μέλος της πρώτης Ευρωπαϊκής νίκης του ΟΦΗ, γράφουμε ιστορία»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Όλα όσα δήλωσε  ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιάννης Καλμαζίδης, μετά την εντυπωσιακή νίκη του ΟΦΗ στο Νόβι Σαντ επί της διοργανώτριας Βοϊβοντίνα με 0-3 σετ (23-25, 22-25, 23-25), στην πρώτη μέρα του τουρνουά “Memorijal Velikana”

Ο ΟΦΗ σημείωσε την πρώτη του νίκη εκτός συνόρων, έστω και σε φιλική αναμέτρηση, καθώς επικράτησε της Βοϊβοντίνα με 3-0 σετ στο τουρνουά “Memorijal Velikana”, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση παρότι ακόμα υπάρχει αρκετός χρόνος για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του. Στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής του ΟΦΗ Γιάννης Καλμαζίδης αναφέρθηκε τόσο στον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του, όσο και στην ευρωπαϊκή νίκη της ομάδας, που ήταν η πρώτη της ιστορίας της.

Όσα είπε ο προπονητής του ΟΦΗ:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Εκτός από τη νίκη, ήταν ένα καλό παιχνίδι. Λειτούργησαν πολλά πράγματα, παρότι είναι το πρώτο μας παιχνίδι μετά από έξι μήνες. Έχουμε πολλά καινούρια παιδιά και είναι φυσικό να χρειάζεται πολύς χρόνος για να δέσει η ομάδα. Σήμερα δείξαμε πολύ ωραίο πρόσωπο. Φυσικά αυτό δεν θα πηγαίνει πάντα καλά, ο αντίπαλος μας πίεσε αρκετά, γιατί είναι μία νεαρή, αλλά πολύ αξιόλογη ομάδα. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαι μέλος της πρώτης Ευρωπαϊκής νίκης του ΟΦΗ, γράφουμε ιστορία. Είναι ευχάριστο που είμαστε εδώ, θέλαμε να έρθουμε να κάνουμε κάποια δυνατά φιλικά και αν συνδυαστούν με καλή απόδοση, ακόμα καλύτερα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook