Καλμαζίδης: “Αυτό που βλέπω στον ΟΦΗ είναι ότι υπάρχει μεγάλη αγάπη”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο πολύπειρος τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του βόλεϊ του ΟΦΗ για τη νέα χρονιά αλλά και τον σχεδιασμό ενόψει της επιστροφής του στην Volley League.

O 56χρονος προπονητής αναλαμβάνει το τιμόνι του ΟΦΗ σε μια κίνηση  που προκάλεσε αίσθηση στον χώρο του βόλεϊ με τον Γιάννη Δανδάλη για ακόμα μια φορά να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη φέρνοντας στο Ηράκλειο έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων τεχνικών.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης μίλησε στο ofivolleyball.gr για τη νέα χρονιά και είπε αρκετά ενδιαφέροντα…

Αναλυτικά:

Στα χέρια του πολύπειρου προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη, ενός προπονητή από το πάνω ράφι, με τίτλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ανέθεσε το τιμόνι του ΟΦΗ, για τα επόμενα δυο χρόνια, ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Δανδάλης, σε μια κίνηση που συζητήθηκε αρκετά, στο χώρο του Ελληνικού βόλει.

Ο 56χρονος Ελληνοσουηδός προπονητής, με το βαρύ βιογραφικό, καλείται να οδηγήσει τον ΟΦΗ, στην επιστροφή του, στην μεγάλη κατηγορία.

Με προσεκτικές μεταγραφικές κινήσεις, με έμπειρους παίκτες Ελληνες και ξένους, αλλά και ένα ικανό τιμονιέρη, ο ΟΦΗ θα επιχειρήσει να αφήσει το στίγμα του, στη φετινή Volley League.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης, μίλησε στο ofivolleyball.gr για το σχέδιο του για τον φετινό ΟΦΗ, την φιλοδοξία, αλλά και την αγάπη που όπως είπε υποάρχει στην ομάδα.

Μάλιστα στη λέξη “αγάπη” επέμεινε πολύ, καθώς το στοιχείο αυτό το θεωρεί ως το πιο σημαντικό, που πρέπει να έχει μια ομάδα.

Ο Καλμαζίδης αναφέρθηκε ακόμη και στο φετινό πρωτάθλημα της Volley League, το οποίο περιμένει πολύ ανταγωνιστικό…

-Κύριε Καλμαζίδη, καλώς ήρθατε στον ΟΦΗ. Η πρώτη σας αίσθηση απο τη νέα σας ομάδα…

“Καλώς σας βρήκαμε. Ολοι χαιρόμαστε. Είναι ένα νέο ξεκίνημα και για μένα, αλλά και για την ομάδα, στη μεγάλη κατηγορία.

Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε, να κάνουμε προπόνηση και να παίξουμε τα φιλικά μας και μετέπειτα να μπούμε στο πρωτάθλημα. Τα συναισθήματα μου, είναι μόνο χαρά και ανυπομονησία”.

-Εχετε σχεδόν ολοκληρώσει το σχεδιασμό σας. Η ομάδα είναι σχεδόν έτοιμη. Τι μπορούμε να πούμε για το φετινό ΟΦΗ. Ποιο είναι το σχέδιο σας για την ομάδα…

“Ολοι κάνουμε σχέδια, αλλά όπως και στη ζωή δεν βγαίνουν πάντα! Πάμε βήμα-βήμα και θα δούμε. Εχουμε φιλοδοξία όλοι μας. Η διοίκηση, ο πρόεδρος και εμείς σαν staff αλλά και οι αθλητές. Αυτό είναι το βασικότερο. Φιλοδοξία και όρεξη για διάκριση.

Το πόσο ψηλά θα φτάσουμε δεν το ξέρει κανείς. Αυτό εξαρτάται και απο εμάς, αλλά και απο τις υπόλοιπες ομάδες. Είναι ένας δρόμος πολύ μακρύς, αλλά και ευχάριστος”.

-Ποια είναι η γνώμη σας, για το ρόστερ που έχετε φτιάξει στον ΟΦΗ;

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος! Εχουμε επιλέξει αυτό που πιστεύουμε ότι θα μας ταιριάξει. Για να βγεί ένα καλό πιάτο στο τέλος, πρέπει όλα τα επιμέρους κομμάτια, να ταιριάξουν, να το μαγειρέψουμε καλά και στο τέλος να είναι αυτό που θέλουμε εμείς”.

-Με την εμπειρία σας, τι περιμένετε απο το φετινό πρωτάθλημα της Volley League;

“Θα είναι αρκετές καλές ομάδες. Σίγουρα υπάρχουν δυο ομάδες στην κορυφή, που ξεχωρίζουν. Μετά υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων, πιο χαμηλό και υπάρχουν και οι ομάδες που είναι ερωτηματικό. Αυτές οι ομάδες, που είναι ερωτηματικό, νομίζω ότι μπορούν να κάνουν ζημιά σε όλους. Είναι πολύ νωρίς ακόμη, αλλά βλέπω ότι όλες οι ομάδες ξεκινούν με φιλοδοξία και όνειρα. Και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Ελπίζω, όλοι να είναι υγιείς, σωματικά, αλλά και υγεία μέσα στο σύλλογο τους, ώστε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα, με ένα ευχάριστο τρόπο”.

-Οι πρώτες σας εντυπώσεις απο τον ΟΦΗ, ποιές είναι;

“Βλέπω αγάπη! Αγάπη προς αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε στο σύλλογο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, αν όχι το πιο σημαντικό στοιχείο, που μπορεί να έχει, μια ομάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook