Την Δευτέρα 26 Αυγούστου η “πρώτη” των γυναικών του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την προσεχή Δευτέρα (26/8) στις 6.30μμ στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, θα ξεκινήσει την προετοιμασία της, η ομάδα γυναικών του ΟΦΗ στο βόλεϊ, η οποία θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο πρωτάθλημα της Α2.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στα τέλη Οκτωβρίου και ο ΟΦΗ, ο οποίος τερμάτισε στην 6η θέση πέρσι, κάνοντας εξαιρετική παρουσία, θα επιχειρήσει φέτος να πρωταγωνιστήσει.

Ο προπονητής Νίκος Προύφας, ο οποίος συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας, για 4η συνεχόμενη χρονιά, έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό τον σχεδιασμό της ομάδας.

Ο ΟΦΗ έχει ήδη ανακοινώσει την 29χρονη κεντρικό απο την Αργεντινή (1μ83, 18/7/1995), Martina Guastavino, η οποία αναμένεται το Σάββατο στο Ηράκλειο και είναι η πρώτη ξένη παίκτρια στην ιστορία της ομάδας βόλεϊ γυναικών του ΟΦΗ.

Ακόμη έχει ανακοινώσει την 25χρονη ακραία Ελλη Μανάι (25 ετών, 1μ85, ακραία), με θητεία σε αρκετές ομάδες Α1 και την 29χρονη διαγώνιο Κατερίνα Ποδαρά (29 ετών, 1μ83, διαγώνιος), με παραστάσεις απο την Α2 και την Pre League.

Στο μεταξύ, έχει προχωρήσει σημαντικά το θέμα των ανανεώσεων, καθώς ο περσινός κορμός της ομάδας, θα διατηρηθεί, αλλά έχουν ολοκληρωθεί και μερικές ακόμη μεταγραφές, οι οποίες θα ανακοινωθούν, τις επόμενες μέρες.

Τέλος, δεν θα προχωρήσει τελικά η αρχική συμφωνία με την 23χρονη πασαδόρο Θώμη Οικονομίδου (31/7/2001, 1μ78,).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook