Κωστούλας: Κλείνω τα 78 σε δύο μήνες – Ψάχνω άνθρωπο να θέλει να κάνει σοβαρή δουλειά στον Παναιτωλικό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για τη φετινή πορεία του Παναιτωλικού, αλλά και την επόμενη μέρα της ομάδας μίλησε στην εφημερίδα «ΦΩΣ» ο Φώτης Κωστούλας.

Χαρούμενος για το φετινό ξεκίνημα του Παναιτωλικού είναι ο Φώτης Κωστούλας, αλλά αυτό που αναζητά είναι να βρει έναν άξιο διάδοχο να του παραδώσει την ΠΑΕ. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΦΩΣ», ο μεγαλομέτοχος των Αγρινιωτών σχολίασε τη φετινή πορεία της ομάδας αλλά και το μέλλον της.

«Τα “μπράβο” δεν αξίζουν σε μένα που κάθομαι σπίτι μου. Τα “μπράβο” αξίζουν στους συνεργάτες μου. Δεν φτάνει μόνο να βάζεις λεφτά. Μπορείς να βάζεις λεφτά και αν δεν έχεις σωστούς συνεργάτες να πηγαίνουν στον βρόντο. Ως ιδιοκτήτης δίνω τις κατευθυντήριες γραμμές, ενημερώνομαι αλλά όλη τη δουλειά την κάνουν οι συνεργάτες μου στο Αγρίνιο», ανέφερε αρχικά.

«Ο πρόεδρος Μάκης Μπελεβώνης μαζί με τους δικούς του συμβούλους. Και στο αγωνιστικό τμήμα ο μικρός Μάκης Μπελεβώνης, μαζί με το τιμ και τους μόνιμους υπαλλήλους που κάνουν φοβερή δουλειά. Γενικώς πολλά στελέχη στο Αγρίνιο κάνουν φοβερή δουλειά με κοινωνικές δράσεις και παρεμβάσεις στην τοπική κοινωνία. Και βέβαια το προπονητικό τιμ, ο προπονητής κ. Πετράκης, οι συνεργάτες του και οι παίκτες. Αυτοί φέρνουν τα καλά αποτελέσματα. Δεν είμαι εγώ που είμαι σπίτι μου στην Αίγινα», προσέθεσε.

Για το ότι θα ήθελε να πάρει μία μεγάλη χαρά από το ποδόσφαιρο και αν φέτος έχει έρθει αυτή η ώρα: «Αυτές οι μικρές χαρές είναι οι καλύτερες. Η μεγάλη χαρά θα είναι όταν βρω κάποιον άξιο να με αντικαταστήσει. Να πάει το οικοδόμημα σε καλά χέρια».

Για το τι συνέβη με τους Καμίνσκι: «Αποδείχτηκε ότι δεν είχαν τα λεφτά για να συνεχίσουν. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Βέβαια κάποια πράγματα είχαν αρχίσει να με βάζουν σε υποψίες αλλά μας έλεγαν ότι έρχονται τα λεφτά… Υποψιάζομαι ότι συμφώνησαν μαζί μας και γύρισαν στις ΗΠΑ για να μεταπουλήσουν σε άλλους που είχαν τα λεφτά για να βάλουν το μερτικό τους. Δεν τους βγήκε. Μάθαμε από το Βέλγιο ότι παράλληλα έκαναν το ίδιο και εκεί, σε ομάδα που προσπάθησαν να πάρουν. Παράλληλα τα έκαναν αυτά».

Για το τίμημα που αξιώνει για να δώσει την ομάδα: «Δεν υπάρχει τίμημα. Μπορεί να είναι από μηδέν ευρώ μέχρι όσο πάει. Εξαρτάται από τον άνθρωπο που θα έρθει να πάρει τον Παναιτωλικό. Αν δω ότι έχει πρόθεση να συνεχίσει κάνοντας δουλειά σοβαρή. Έχω απορρίψει διάφορους πονηρούς κατά καιρούς…».

Για το αν τον νοιάζει το καλό της ομάδας και του τόπου, μην «βουλιάξει» ο Παναιτωλιικός μετά από αυτόν και του το χρεώσουν: «Δεν θέλω να έρθει κάποιος που όπως λένε στην Σουηδία δεν θα τον νοιάζει το σπίτι αλλά τα έπιπλα, να πάρει τα έπιπλα και να φύγει!».

Για το αν θα αλλάξει η διάθεσή του αν η ομάδα βγει Ευρώπη και τους διαδόχους του: «Δεν είναι θέμα διάθεσης. Κλείνω τα 78 σε δύο μήνες. Τα παιδιά μου δεν μένουν καν στην Ελλάδα. Δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο».

Κλείνοντας, για την πορεία του φετινού Παναιτωλικού, σχολίασε ότι θα ήταν ευχής έργον να έρθει αγωνιστική διάκριση με ευρωπαϊκή έξοδο, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι κρατάει «μικρό καλάθι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook