Τα διλήμματα του Αλόνσο ενόψει ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παναθηναϊκός έχει δύο ακόμη προπονήσεις πριν το δύσκολο ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (18:00) και σε αυτές ο Ντιέγκο Αλόνσο θα αποφασίσει για την ενδεκάδα.

Ο Ουρουγουανός προπονητής έχει αρκετά διλήμματα για αρκετές θέσεις της ενδεκάδας. Κατ’ αρχάς ο Ντραγκόφσκι ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά είναι πιθανό ο Λοντίγκιν να διατηρήσει τη θέση του κάτω από την εστία των «πράσινων».

Για την άμυνα, οι Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς και Γέντβαϊ θεωρούνται σίγουροι, ωστόσο ο Ίνγκασον που έλειψε λόγω υποχρεώσεων με την εθνική του ομάδα μπορεί να πάρει ανάσες για να παίξει στη θέση του ο Σένκεφελντ.

Στο κέντρο είναι άγνωστο αν θα δοκιμαστεί από την αρχή σχήμα με Μπακασέτα και Ουναΐ, που αμφότεροι προέρχονται από εξαιρετικές εμφανίσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Ο Αράο είναι σίγουρος και εφόσον δεν επιλεγούν και τα δύο «δεκάρια», τότε ο Τσέριν μοιάζει να έχει προβάδισμα έναντι του Μαξίμοβιτς.

Όσο για τις θέσεις μπροστά, ο Τετέ είναι σίγουρος, με τον Τζούρισιτς επικρατέστερο για την άλλη θέση στα άκρα (καθώς ο Πελίστρι έλειψε για την εθνική του ομάδα), ενώ ο Σπόραρ έχει ένα προβάδισμα αντί του Γερεμέγεφ για τη θέση του σέντερ φορ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook