Πανσερραϊκός: Προπονήθηκε ο Καπτούμ μετά από ένα μήνα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Από τα μέσα Σεπτεμβρίου, όταν είχε υποστεί θλάση παραμονές του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ήταν νοκ άουτ για τον Πανσερραϊκό ο Βίλφριντ Καπτούμ.

Ο Καμερουνέζος αμυντικός χαφ ωστόσο, σχεδόν ένα μήνα μετά, έχει μπει πλέον σε φουλ ρυθμούς και για πρώτη φορά ίσως είναι στη διάθεση του Χουάν Φεράντο, για το ματς του Σαββάτου (19/10, 17.00) στο Βόλο, αφού ο Ισπανός τεχνικός δεν τον είχε… δει ουσιαστικά στο γήπεδο από την άφιξή του στις Σέρρες.

Βεβαίως, ο Φεράντο θα αποφασίσει για το αν κριθεί 100% έτοιμος ή προφυλαχθεί προληπτικά για τη συνέχεια, έχοντας χάσει προπονήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, δεδομένα απών για τα «λιοντάρια» θα είναι ο τιμωρημένος Πασχάλης Στάικος, αλλά γυρνά από τιμωρία ο Φρανσίσκο Περούτσι και ο Αργεντινός «κόφτης» διεκδικεί φανέλα βασικού.

Παράλληλα, οι Τέρζιτς, Σαλαζάρ και Μπέργκστρεμ, που ακολουθούσαν προληπτικά ειδικό πρόγραμμα τις προηγούμενες μέρες επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς, ενώ από χθες ενσωματώθηκε και ο Γκουγκεσασβίλι, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Γεωργίας.

Το ίδιο συμβαίνει από σήμερα και με τον Κουτσογούλα, που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων.

Ο Πανσερραϊκός καλείται να δείξει ανεπηρέαστος από τη διακοπή στη Μαγνησία, διεκδικώντας ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα «ρεφάρει» την απώλεια βαθμών που προηγήθηκε με τον ΟΦΗ στις Σέρρες.

monobala.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook