Ολυμπιακός: Ο Τσικίνιο γυρίζει μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει 14 διεθνείς στον Ρέντη το προσεχές δεκαήμερο, αλλά την ίδια στιγμή ο Τσικίνιο που πρόλαβε τη θλάση στο ματς με την Μπράγκα, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να επιστρέψει στη δράση αμέσως μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου.

Αυτό σημαίνει ότι αν όλα πάνε καλά στις θεραπείες του, τότε ο Πορτογάλος χαφ εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο ματς με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη στις 20 Οκτωβρίου.

Αν ο Μεντιλίμπαρ κρίνει ότι πρέπει να τον προφυλάξει, τότε θα τον δούμε απευθείας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μάλμε στη Σουηδία στις 24 του μηνός για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Ο Βάσκος τεχνικός δεν το έχει κρύψει ότι θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι της ενδεκάδας τον Τσικίνιο. Βεβαίως, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ εκείνος που έβγαλε… μάτια ήταν ο Μπάμπης Κωστούλας.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα που επιστρατεύτηκε από το ξεκίνημα στο ντέρμπι, έδειξε ότι ακόμη δεν είναι έτοιμος, αλλά μόλις μπήκε ο Κωστούλας, ανέβηκε όλος ο Ολυμπιακός και η αλήθεια είναι ότι δεν φάνηκε ιδιαίτερα η απουσία του Τσικίνιο.

Ωστόσο, επειδή μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου οι Πειραιώτες θα μπουν σε μία περίοδο πολύ σημαντικών αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Τσικίνιο και άπαντες οι ποδοσφαιριστές είναι υπεραπαραίτητοι στο ροτέισον του Μεντιλίμπαρ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook