Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 0-2

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΠΑΟΚ με μεγάλη δυσκολία πέρασε από την Λιβαδειά σκοράροντας δύο φορές στο τελευταίο 10λεπτο και κερδίζοντας τον Λεβαδειακό με 2-0.

Στα πρώτα της αναμέτρησης καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να πιάσει ρυθμό και να απειλήσει με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή αλλά είχε τεράστιο πρόβλημα στην τελική πάσα, που θα τον οδηγούσε σε τελική ευκαιρία. Η μεγαλύτερη στιγμή στο ματς ήρθε στο 40ο λεπτό και άνηκε στον Λεβαδειακό, ο Μπακαγιόκο έκανε τραγικό λάθος ο Ζίνι επωφελήθηκε έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου 45λέπτου δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου δεν άλλαξαν πολλά ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει την κατοχή αλλά και πάλι αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα με την τελική πάσα. Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο “Δικέφαλος του Βορρά” απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Λεβαδειακού με τον Γκαραβέλη να προλαβαίνει τον Τισουντάλι. Στιγμές αργότερα ήρθε και η πρώτη τελική για τον ΠΑΟΚ όταν ο Τισουντάλι έκλεψε μοίρασε στον Γκόμες αλλά στο σουτ του Αμερικανού ο κίπερ των γηπεδούχων είχε απάντηση. Στο 68ο λεπτό ο Λεβαδειακός σε μια ανύποπτη φάση κέρδισε πέναλτι όταν ο Γκόμες έκανε μαρκάρισμα στον Γιαννιώτα με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι μετά και από εξέταση του VAR. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπάλτσι αλλά ο Αργεντινός σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Κοτάρσκι. Και ενώ όλα έδειχναν πως το αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα είναι η ισοπαλία ο Βιερίνια έκανε την σέντρα ο και ο Καμαρά με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Γκαραβέλη κάνοντας το 1-0, που ωστόσο δεν ήταν και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση, καθώς στο 90+2′ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι, με τον Σβάμπ να μην αστοχεί από τα 11 μέτρα και να γράφει το 2-0.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο (45′ Βιερίνια), Λόβρεν, Κόλι, Γκόμες, Μπακαγιόκο (60′ Καμαρά), Σβαμπ, Μουργκ (71′ Κωνσταντέλιας) Ζίβκοβιτς (71′ Ντεσπότοφ), Σορετίρε (60′ Τάισον), Τισουντάλι.

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Λιάγκας, Παπαδόπουλος, Μορέιρα, Τσάπρας, Τσοκάι, Μεχία (64′ Πλέγκας), Πεντρόζο (64′ Κωστή), Μπάλτσι, Ζίνι (53′ Γιαννιώτας), Ρόμο

ertsports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook