Athens Kallithea – Αστέρας Τρίπολης 1-3

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παίζοντας με παίκτη παραπάνω, ο Αστέρας Τρίπολης εκμεταλλεύθηκε το αριμητικό πλεονέκτημα επικρατώντας της Athens Kallithea με 3-1.

Ο Αστέρας ήταν αυτός που έδειχνε να πατάει καλύτερα στο χορτάρι της Λεωφόρου και στο 19ο λεπτό πήρε προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Καστάνιο βρήκε εξαιρετικά τον Μπαρτόλο, αυτός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ισμάτ-Μιρίν και τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον Μπαραγκάν γράφοντας το 1-0 για τους Αρκάδες.

Στιγμές αργότερα μάλιστα το σύνολο του Μακελελέ λίγο έλειψε να βρει και δεύτερο τέρμα, όταν ο Κρέσπι βγήκε σε θέση τετ-α-τετ με τον κίπερ των γηπεδούχων, με τον Ισπανό πορτιέρο να βγαίνει νικητής από την μονομαχία, στη συνέχεια της φάσης η μπάλα στρώθηκε στον Χουχούμη αλλά ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού πλάσαρε άουτ. Ο επιθετικός μονόλογος των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε με τον Μπαρτόλο στο 25ο λεπτό να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Και σαν να μην έφτανε στο σύνολο του Μάσιμο Ντονάτι η υπεροχή του Αστέρα, στο 28ο λεπτό ο Ιταλός τεχνικός είδε την ομάδα του να μένει με 10 παίκτες, όταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Μπαρτόλο κέρδισε την αποβολή από τον Μουτίνιο. Όπως ήταν φυσικό μετά και το αριθμητικό πλεονέκτημα το επιθετικό κρεσέντο του Αστέρα συνεχίστηκε, στο 35ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο τέρμα, ο Άλχο βρήκε με τακουνάκι τον Κρέσπι, αυτός απέφυγε τον Μανθάτη, έκανε το σουτ αλλά ο Μπαραγκάν με εντυπωσιακή επέμβαση του είπε «όχι». Και ενώ όλα έδειχναν πως οι φιλοξενούμενοι θα έβρισκαν και δεύτερο τέρμα πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα από την Καλλιθέα κέρδισε πέναλτι στο 45+4′ όταν ο Ντελί ανέτρεψε τον Μανθάτη, την εκτέλεση ανέλαβε ο Τζιάνι που νίκησε τον Τσιντώντα και έκανε το 1-1 κόντρα στη ροή του αγώνα.

Στην επιστροφή των παικτών από τα αποδυτήρια οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός πως είχαν το αριθμητικό μειονέκτημα ήταν αυτοί που απειλούσαν με αξιώσεις τα καρέ του Τσιντώτα. Στο 54ο λεπτό ο Τζιάνι έκανε το σουτ αλλά ο κίπερ του Αστέρα μπλόκαρε. Στο 67ο λεπτό και πάλι η Athens Kallithea έφτασε στην περιοχή του Αστέρα αλλά το σουτ του Σοϊρί πέρασε ψηλά άουτ. Όπως και στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι σκόραραν κόντρα στη ροή του αγώνα έτσι και στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και πάλι δίχτυα κόντρα στη ροή της αναμέτρησης. Στο 71ο λεπτό ο Μπιλέ έκλεψε την μπάλα από τον Μανθάτη, πέρασε τον Μότοκ, έκανε το γύρισμα και ο Καλτσάς πλάσαρε τον Μπερναμπέ για το 2-1 για τους Αρκάδες. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και στην επίτευξη τρίτου τέρματος όταν ο Μπαρτόλο έκανε το γύρισμα και ο Μακέντα με τελείωμα στην κίνηση έγραψε το 3-1, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, αφού το σουτ του Ντιμπά στο 90+3′ χτύπησε στο δοκάρι, με τους Αρκάδες να πανηγυρίζουν έτσι το δεύτερο τρίποντο τους στην Super League.

Athens Kallithea (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγκάν, Μανθάτης (78′ Βαλμπουένα), Σοϊρί, Ισμάτ-Μιρίν, Μοτόκ, Ματίγεβιτς (45′ Τσιβελεκίδης), Ματίγια (65′ Εντιαγέ), Ντιμπά, Τζιάνι (78′ Ντεμίτριους), Μουτίνιο, Βασιλόγιαννης (78′ Λουκίνας)

Αστέρας Τρίπολης (Κλόντ Μακελελέ): Τσιντώτας, Αλάγκμπε (62′ Γκος), Ντελί, Καστάνο (67′ Τριανταφυλόπουλος), Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Μουνιόθ (59′ Καλτσάς), Άλχο, Μπαρτόλο, Κρέσπι (67′ Μπιλέ), Άνταμ (59′ Μακέντα)

ertsports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook