ΠΑΟΚ: Αποστολή με Παβλένκα – Γκόμες

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει στον Μπράντον Τόμας και στον τιμωρημένο Μπάμπα – «Πρώτη» για Παβλένκα και Γκόμες.

Η διήμερη προετοιμασία της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Νέα Μεσημβρία. Η τελευταία προπόνηση της ομάδας ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησαν κάποιες ασκήσεις τακτικής, ενώ στο φινάλε έγινε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μπάμπα, όπως επίσης και στους Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή, που συνέχισαν με ατομικό και θεραπεία αντίστοιχα. «Πρώτη» για Παβλένκα που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, μέσα και ο νεαρός αριστερός μπακ Γκόμες που δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του, όπως αντίστοιχα και ο Λόβρεν. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μιχαηλίδης – Σάστρε.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι , Παβλένκα , Μπαλωμένος , Βιεϊρίνια , Όττο , Κεντζιόρα , Λόβρεν , Κόλεϊ , Γκόμεζ, Μπακαγιόκο , Καμαρά , Σβαμπ , Οζντόεφ , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Τάισον , Σορετίρε , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Τισουντάλι, Τσάλοβ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook