Παβλένκα: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ήρθα στον ΠΑΟΚ»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με την απόκτηση του Γίρι Παβλένκα, ο ΠΑΟΚ θωράκισε τα γκολπόστ του, με τον Τσέχο κίπερ να δίνει μέσω του PAOK TV ένα πρώτο στίγμα των σκέψεων του – Η απάντηση για τον εσωτερικό ανταγωνισμό με τον Κοτάρσκι.

Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο 32χρονος κίπερ, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Μεταξύ άλλων ο Τσέχος δήλωσε ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του ενώ αποθέωσε και τον Ντόμινικ Κοτάρσκι, υπογραμμίζοντας πως ο ένας θα βοηθήσει τον άλλον.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ήρθα σε ένα μεγάλο σύλλογο με σπουδαία ιστορία και ανυπομονώ να ξεκινήσω και να γίνω μέλος αυτής της ομάδας», ανέφερε αρχικά.

Σε ερώτηση για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ, το ελληνικό πρωτάθλημα και τις πληροφορίες που συγκέντρωσε, τόνισε: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ποιοτικό, έχει πολύ καλές ομάδες που συμμετέχουν και στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ παίζει κάθε χρόνο στο Conference League, στο Europa League και βεβαίως ο στόχος μας είναι να παίξουμε στο Champions League την επόμενη σεζόν. Βάσει όσων είπα λοιπόν, ανυπομονώ γι΄αυτήν την πρόκληση. Θέλω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας, με αυτούς τους καταπληκτικούς φιλάθλους.

Μιλώντας για τον εσωτερικό ανταγωνισμό κάτω από τα γκολποστ του ΠΑΟΚ και το πώς θα το αντιμετωπίσει, ανέφερε: «Πιστεύω πως μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Ναι, είναι ένα είδος ανταγωνισμού, όλοι μας θέλουμε να παίξουμε αλλά είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα και ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε και φέτος το πρωτάθλημα. Θα βάλω τα δυνατά μου και σίγουρα θέλω να παίζω. Ξέρω πως ο Ντόμινικ κάνει μία πολύ καλή χρονιά αλλά πιστεύω πως μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον».

Τέλος, έστειλε το μήνυμά του προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, ανυπομονώ να σας δω όλους στο γήπεδο και να δω αυτήν την φανταστική ατμόσφαιρα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook