Λαμία – Πανσερραϊκός 1-2

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ομάδα από τις Σέρρες έφυγε με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της από την Λαμία επικρατώντας με 2-1 πανηγυρίζοντας έτσι το πρώτο της τρίποντο στη Super League.

Για πέντε παιχνίδια ο Πανσερραϊκός αγνοούσε την χαρά της νίκης μετρώντας τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία στο ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο αυτό το αρνητικό σερί σταμάτησε στην πόλη από την Φθιώτιδα. Η ομάδα του Φεράντο χάρις σε τέρματα των Δεληγιαννίδη και Μπετανκόρ στο 36ο και 64ο λεπτό αντίστοιχα πήρε τους τρεις βαθμούς με σκορ 2-1, για το σύνολο του Σατσιά μείωσε ο Ρίνγκ στο 67ο λεπτό. Και οι δύο ομάδες τελείωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες καθώς ο Τσέτσιλας απέβαλε τους Βλαχομήτρο στο 23′ και Περούτσι στο 64ο λεπτό.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης τα λάθη και τα σκληρά μαρκαρίσματα κυριαρχούσαν με αποτέλεσμα καμία από τις δυο ομάδες να καταφέρει να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια του Μπετανκόρ, ωστόσο το τέρμα δεν κατοχυρώθηκε καθώς ο επιθετικός της ομάδας από τις Σέρρες υποδείχθηκε ως οφσάιντ. Οι αριθμητικές ισορροπίες στο παιχνίδι άλλαξαν στο 23ο λεπτό, όταν ο Βλαχομήτρος υπέπεσε σε σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Χαντάκια και ο διαιτητής μετά και από υπόδειξη του VAR έστειλε τον Έλληνα επιθετικό στα αποδυτήρια. Οι παίκτες του Φεράντο μετά και το αριθμητικό τους πλεονέκτημα πήραν μέτρα στο γήπεδο και στο 36ο λεπτό πήραν κεφάλι στο σκορ με ένα φοβερό γκολ από τον Δεληγιαννίδη. Οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν κόρνερ στρώνοντας την μπάλα στον Έλληνα μπακ και αυτός με μια οβίδα έξω από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 1-0. Το μαγικό γκολ του Δεληγιαννίδη ήταν και αυτό που χώριζε τις δύο ομάδες στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες δεν μπόρεσαν να πιάσουν ρυθμό στα πρώτα λεπτά. Στο 57ο λεπτό υπήρξε αριθμητική ισορροπία, καθώς ο Περούτσι δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας και την ομάδα του με 10 παίκτες. Και ενώ εξέλιξη αυτή θα έλεγε κανείς πως θα οδηγούσε στην ισοφάριση ο Πανσερραϊκός πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 64ο λεπτό. Ο Φαρές έκανε την σέντρα ο Μπετανκόρ πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0. Οι παίκτες του Μαρίνου Σατσιά δεν παράτησαν το παιχνίδι, καθώς στο 67ο λεπτό ο Γκίντο έστρωσε στον Ρίνγκ, ο τελευταίος επιχείρησε το σουτ η μπάλα βρήκε και στα σώματα των αμυνόμενων του Πανσερραϊκού εξουδετερώνοντας τον Γκουγκεσασβίλι για να γίνει το 2-1. Η Λαμία στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης πίεσαν για την ισοφάριση, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα με τον Πανσερραϊκό να πανηγυρίζει το πρώτο του τρίποντο στην Super League.

ΓΚΟΛ: 67′ Ρίνγκ / 36′ Δεληγιαννίδης, 64′ Μπετανκόρ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 90+3′ Φουρτάδο / 32′ Φαρές, 40′ Στάικος, 45+4′ Περούτσι, 58′ Τομάς, 90+2′ Μπετανκόρ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 23′ Βλαχομήτρος / 57′ Περούτσι
ΔΟΚΑΡΙ:

Λαμία (Σατσιάς): Κόστιτς, Αντράντε, Νούνιες (84′ Σαραμαντάς), Μέκιτς (64′ Γκίντο), Φουρτάδο, Βλαχομήτρος, Ενρίκεζ (64′ Μπικόφ), Ρίνγκ, Ραντόνια (84′ Σιμόνι), Κορνέζος, Γιαννούτσος (64′ Δοϊρανλής)

Πανσερραϊκός (Φεράντο):, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ (60′ Καρασαλίδης), Ντάβιντσον, Φαρές, Στάικος (45′ Λιάσος), Περούτσι, Χαντάκιας, Χατζιστραβός (60′ Ζελέν), Τομάς (75′ Ντέλετιτς), Μπετανκόρ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook