Μεντιλίμπαρ: «Στο πρώτο ημίχρονο οι μικροί ήταν οι καλύτεροι»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με γκολ των Ροντινέι (40’) και Ελ Κααμπί (74’), ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ατρομήτου στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-0, για την 6η αγωνιστική της Super League.

Μια αναμέτρηση στην οποία ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε πολλές αλλαγές στην αρχική 11άδα των Πειραιωτών, με τον Βάσκο προπονητή να δηλώνει ικανοποιημένος από την εικόνα που είχαν οι Αποστολόπουλος, Κωστούλας και Μουζακίτης στο πρώτο ημίχρονο.

«Στο πρώτο μέρος οι μικροί ήταν οι καλύτεροι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: «Σήμερα κάναμε περισσότερα λάθη, από ότι καλά πράγματα. Δώσαμε πολύ χώρο στον αντίπαλο. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στα ντέρμπι αλλά και στην Ευρώπη».

Για την εικόνα των μικρών: «Στο πρώτο μέρος οι μικροί ήταν οι καλύτεροι. Στο δεύτερο ίσως φάνηκε η κούραση από το παιχνίδι και έχασαν κάποιες μπαλιές με τον αντίπαλο να δημιουργεί ευκαιρίες. Ο Κωστούλας ήταν πολύ καλός, μπόρεσε να απελευθερωθεί. Μπορεί να μας δώσει πολύ περισσότερα από ό,τι σήμερα».

Για το αν οι νέοι παίκτες θα πάρουν ευκαιρίες: «Ελπίζουμε πως ναι, έχουμε περίπου 30 ποδοσφαιριστές, ένα μεγάλο ρόστερ. Ελπίζουμε να βρούμε χρόνο για τους νέους παίκτες γιατί το αξίζουν».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook