Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι “ερυθρόλευκοι” χωρίς να θέλξουν με την απόδοση τους πήραν τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο με 2-0 και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Ολυμπιακός μετρούσε τρία παιχνίδια που δεν είχε γευτεί την χαρά της νίκης (Παναιτωλικό, Άρης και Λιόν). Οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν διεκδίκησαν και δάφνες ποιότητας με την εμφάνιση τους αλλά χάρις σε τέρματα του Ροντινέι από τα 11 μέτρα και του Ελ Κααμπί ξεπέρασαν το εμπόδιο του Ατρομήτου επιστρέφοντας στις νίκες, αξίζει να σημειωθεί πως ο Βάσκος ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα και τους τρεις “μικρούς” (Μουζακίτη, Κωστούλα, Αποστολόπουλος)

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή, ωστόσο δεν μπορούσε να την μετουσιώσει σε μεγάλες ευκαιρίες στα καρέ του Χουτεσιώτη. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα με τον Μπακού στο 11ο λεπτό αλλά ο εξτρέμ της ομάδας από το Περιστέρι ήταν σε θέση οφσάιντ. Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι άνηκε στους γηπεδούχους, στο 17ο λεπτό ο Αποστολόπουλος δοκίμασε το αριστερό του η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι του κίπερ του Ατρομήτου. Στο 40ο λεπτό ο πορτιέρο του Ατρομήτου υπέπεσε σε πέναλτι πάνω στον Βέλντε σε μια άστοχη έξοδος. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ροντινέι που δεν λάθεψε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με την επιστροφή των παικτών από τα αποδυτήρια ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ έφτασε πολύ κοντά και στο δεύτερο προσωπικό του τέρμα, όταν στο 56ο λεπτό επιχείρησε ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι του Χουτεσιώτη. Το δοκάρι έσωσε σε ακόμα μια περίπτωση την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία από δεύτερο τέρμα, αυτή την φορά ο Κοστίνια επιχείρησε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Χουτεσιώτη και να περνά άουτ. Στο 74ο λεπτό ο Ελ Κααμπί που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι κλείδωσε το ματς. Ο Μαροκινός επιθετικός έμεινε όρθιος στο μαρκάρισμα του Μανσούρ, και με άψογο πλασέ νίκησε τον Χουτεσιώτη και έγραψε το 2-0. Στο 78ο λεπτό ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο να μειώσει το σκορ όταν ο Ουάρντα έκανε την σέντρα ο Γιουμπιτάνα σούταρε με τη μια, αλλά ο Τζολάκης είχε απάντηση, ενώ στη συνέχεια της φάσης η προσπάθεια του Μανσούρ πέρασε ψηλά άουτ. Το 2-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και οι “ερυθρόλευκοι” γεύτηκαν το νέκταρ της νίκης μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

ΓΚΟΛ: 39′ Ροντινέι, 74′ Ελ Κααμπί /
ΚΙΤΡΙΝΗ: 31′ Αποστολόπουλος, 56′ Κωστούλας
ΚΟΚΚΙΝΗ:
ΔΟΚΑΡΙ: 56′ Ροντινέι, 68′ Κοστίνια / –
STATS: Ο Χρήστος Μουζακίτης έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, σε ηλικία 17 ετών.

Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Αποστολόπουλος (68′ Ορτέγκα), Στάμενιτς (62′ Έσε0, Μουζακίτης, Ροντινέι, Ολιβέιρα (62′ Τσικίνιο), Βέλντε (46′ Γουίλιαν), Κωστούλας (68′ Ελ Κααμπί)

Ατρόμητος (Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Τσιγγάρας (71′ Μίχορλ), Γκονζάλες, Ουάρντα, Φαν Βερτ (61′ Γιουμπιτάνα), Κίνι, Ουεντραόγκο, Μπρόρσον, Μπακού, Μανσούρ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook